Váratlan helyen bukkant fel Azahriah

2024.08.07. 15:01
Egy belvárosi szórakozóhely teraszán tűnt fel kedd este Azahriah. Magyarország első számú előadója a dél-amerikai zenét játszó Unicumbia zenekarhoz csatlakozott néhány szám erejéig augusztus 6-án a Fröccsteraszon.

Kellemes meglepetésben részesült a belvárosi Fröccsterasz közönsége, ugyanis Azahriah is felbukkant a minap megrendezett latin zenei esten. A Fröccsteraszon az Unicumbia zenekar lépett fel, hozzájuk csatlakozott Azahriah. 

A csapat több latin származású zenésze, énekese Budapesten él. Egyikőjük a 22 éves tehetség koncertjein is fellép, több nagyszabású koncerten zenélt már együtt Azahriah-val, innen az ismeretség.

A magyar sztár Kedd este különösebb biztonsági intézkedés és kíséret nélkül ugrott be egy kis baráti jammelgetésre.

Azahriah az ingyenes koncert végén csatlakozott a zenészekhez néhány percre. A koncertről kevés videó készült, de néhányat maga a szórakozóhely tett közzé 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban.

A szórakozóhely megtelt, a nézőtéren és a galérián is tombolt a közönség. Azahriah pár centire állt a közönségtől, sokkal közelibb élményben részesültek a nézők, mint például a telt házas tripla Puskáson. A jelenlévők szerint szép volt, ahogy a tehetséges zenész „a szomszédból” színpadra állt és játszott.