Kiderült, mi okozta Slash nevelt lányának halálát

2024.08.30. 07:45
Több mint egy hónappal ezelőtt érkezett a hír, hogy a Guns N’ Roses legendás gitárosának egyik nevelt lánya váratlanul elhunyt. Ugyanakkor nem közölték a halálának okát, egyre több jel mutatott arra, hogy önkezével vetett véget az életének.

Mint megírtuk, 25 éves korában meghalt Lucy-Bleu Knight, Slash nevelt lánya. A gitáros összetört, lemondta folyamatban lévő S.E.R.P.E.N.T. című turnéjának több koncertjét is. A halál okát viszont eddig nem hozták nyilvánosságra.

Lucy-Bleu Knight Meegan Hodges és Mark Knight gyermekeként jött a világra. Hodges és Slash először 1989-ben randevúztak, majd 2015 óta újból egy párt alkotnak. A 25 éves lányt vér szerinti és nevelőszülei, illetve testvére és két mostohatestvére (Scarlet Knight, London Hudson és Cash Hudson) egyaránt gyászolja.

Próbálnak segíteni másoknak

Lucy-Bleu Knight 2024. július 19-én halt meg, és édesanyja posztjaiból lehetett sejteni, hogy nem természetes körülmények között. Meegan Hodges ugyanis arra buzdította követőit, hogy adakozzanak a National Alliance of Mental Illness (NAMI), azaz a Mentális Betegségek Országos szövetségének Knight nevében. 

Most a találgatások beigazolódtak, ugyanis a The Sun a Los Angeles megyei orvosszakértői vélemények alapján arról ír, hogy a fiatal nő öngyilkos lett.

Holttestére a hatóságok találtak rá egy Los Angeles-i lakásban, amikor ellenőrizték, hogy jól van-e. Az orvosszakértők csütörtöki nyilatkozatából kiderült, hogy hidrogén-szulfid-mérgezés okozta a halálát.

Az orvosszakértői hivatal várhatóan szeptember 10-én teszi közzé a teljes jelentést.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.