Márkó és Barna vendége ezen a héten az RTL műsorvezetője, énekes és színész, Miller Dávid volt, akivel beszélgettek Sztárboxról, diszlexiáról, vitorláson pózoló lányokról és azokról a nénikről, akikről ránézésre azt gondoljuk, hogy nagyon kedvesek, de amikor megszólalnak, minden illúziónk szertefoszlik.

Miután a fiúk gratuláltak Dávid elképesztő sztárboxos szerepléséhez, aminek a felvételei bejárták az egész magyar internetet, megkérdezték, hogy olvas-e még kommenteket. Miller, elmondása szerint már legalább két éve nem olvassa ezeket, ezért nagyon örült, hogy a srácok gyűjtöttek párat. Volt, aki Dávid nemiszervét dicsérte, sőt egyenesen közepes méretűnek titulálta. Volt, aki szerint apja izmosabb, de volt, aki azt írta, ha nagymama lenne, biztosan imádná.

Barna arról panaszkodott, hogy mindig nagyon bántó, amikor nem hívják meg egy esküvőre, de talán még rosszabb érzés, amikor meghívják. Sok idegesítő dolog van egy esküvőn, de az egyik, amikor a házaságkötő vagy a pap idegből próbálja belefűzni a pár foglalkozását a beszédébe, és az egészet arra fűzi fel. Legutóbb például egy színész barátjának esküvőjén vett részt, ahol a pap olyanokat mondott, hogy például

az élet egy nagy színpad. De ma ez a színpad maga az élet, és ti ketten vagytok a főszereplők.

Márkó az esküvőkre mindig két borítékkal érkezik. Van egy díszes és egy sima. Miután megérdeklődi a barátaitól, hogy figyi, ti mennyit adtok? ”, csak azután dönti el, hogy a több pénzt tartalmazó díszes borítékot vagy a kevesebbet tartalmazó csicskaborítékot adja oda. Barnának csak az esküvő helyszínén jut eszébe, hogy ki kéne vennie pénzt egy ATM-ből.

Dávid szereti nézni az embereket utazás közben és mindig szép háttértörténeteket költ nekik. Egyszer a HÉV-en nézett egy nénit, és Dávid elképzelte, hogy milyen szép élete lehet, hol lakhat, biztosan együtt sétálnak majd hazafele, amikor egyszer csak a néni teljesen váratlanul elüvöltötte magát. Barna is hasonló, főleg idős nénikkel kapcsolatban. Mindig elképzeli, ahogy a nagymama otthon meggyes pitét készít unokáinak, egy százholdas pagonyban él, madárkák szállnak a vállára. Majd meghallja, ahogy a néni brutálisan rasszista módon elkáromkodja magát a villamoson. Nem szabad bízni senkiben, mindannyian velejéig romlott emberek vagyunk.

Márkó ezen a héten az Instagramon vitorláson pózoló lányokon idegesítette fel magát. Mindegyik ugyanúgy néz ki ezeken a fotókon. Márkó szerint egy ilyen fotó receptje a következő: egyik láb a másikra téve, hátra dől, de has behúz, váll hátra feszít, de cici összenyom, fej hátra. Ezek a lányok pont úgy néznek ki, mintha három helyen lenne eltörve a gerincük. Mindig vitorláson vannak, de sose láttad még őket a vitorlásboltban kötélzetet venni. Dávid szerint ők csak a hajón léteznek, mire kiköt a vitorlás, már eltűnnek. Persze mindegyik posztol róla és helyszínnek a Balaton közepe van megjelölve. Márkó azt nem érti, hogy ha ilyen sokan vannak a Balaton közepén, akkor miért akarnak még többen odamenni.

Volt még szó fejjel lefelé a zacskóba helyezett hamburgerről, az úszásórák traumáiról és a megjegyezhetetlen számsorokról.

Márkó és Barna minden hétfő reggel 7 órakor jelentkezik új epizóddal.