Dániel, Daniella
16 °C
30 °C
Advertisement

Vásárolj 4db Somersby-t, töltsd fel az AP kódját és nyerj!

Alföldi Róbert csúnyán megütötte magát

Blikk
2009.04.02. 08:45 Módosítva: 2009-04-02 13:40:30
A színházigazgató arccal zuhant a színpadra két méter magasról a Bárka Színház Koldusoperájának kedd esti előadásán. Több foga meglazult, felszakadt az orra.

Balesetet szenvedett kedd este Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója, aki vendégművészként játszik a Bárka Színházban a Koldusoperában saját rendezésében. Bicska Maxi szerepében az akasztási jelenet közben az Alföldit tartó heveder elszakadt, és a színész két métert zuhant a mélybe arccal lefele. A színpadot saját lábán hagyta el, de az előadást már nem tudta folytatni, mentővel a Fiumei úti kórházba szállították.

alf

A baleset szemtanúja, Rosta Mária a Blikknek elmondta: Alföldi komoly sérüléseket szenvedett, zúzódott a mellkasa, a bordája és a lába is. Az ajkát elharapta, több foga meglazult, és felszakadt az orra. Rosta szerint a színész akár meg is halhatott volna, hiszen a színpadon súlyos vasállványzatok vannak, akár a fejét is beléjük üthette volna. A Blikk informátora szerint Alföldi hatalmasat esett, körülbelül egy percig a földön feküdt mozdulatlanul, ekkor még azt hitték ez is az előadás része.