2024. június 16. 15:00
Lengyelország
Hollandia
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00
Szlovénia
Dánia
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia
Anglia

Nem biztos, hogy perel Michael Jackson exneje

2009.07.03. 10:09 Módosítva: 2009.07.03. 11:00
A július 7-i gyászszertartásra 11 ezer jegyet adtak ki.

Bizonytalan Michael Jackson volt neje, hogy küzdjön e két gyermekének felügyeleti jogáért. A BBC híre szerint Debbie Rowe ugyanakkor kijelentette: "akarom a gyerekeimet". A popcsillag és egykori ápolónője két gyerekét egyelőre nagyanyjuknál helyezték el. Egyes meg nem erősített hírek szerint Rowe nem is vér szerinti anyja a gyerekeknek, csak béranyaként hordta ki a két gyereket.


Jackson gyászszertartása július 7-én lesz, amelyre 11 ezer ingyenjegyet adtak ki.

Közben nyilvánosságra hozták azokat a felvételeket, amelyek azt bizonyítják, hogy az énekes nem is volt olyan rossz állapotban, mint a kezdeti hírek állították. A közelgő koncert turné próbáin látható, hogy a popcsillag mozog, járkál és táncol. A felvétel két nappal a halála előtt készült, június 23-án a Staples Centerben.

Jackson énektanára, aki összes turnéjára felkészítette, az CNN amerikai hírtelevíziónak csütörtökön úgy nyilatkozott, hogy halála előtt a híresség energiával teli és boldog volt. "A próbákon még a szokásosnál is többet tréfálkozott, mint máskor - idézte fel Dorian Holley. - Hiába állt táncosok körében a színpadon, mégis csak egy embert lehetett igazán látni, és az Michael volt".

Az énektanár hozzátette, hogy a zenészt nem érdekelte a kora.

A próbákon szintén jelenlévő fotós, Kevin Mazur is úgy fogalmazott, hogy Jackson igen koncentráltnak tűnt. A dalok között nevetgélt és a táncosokkal viccelődött. "Még soha nem láttam őt ennyire örömtelinek" - mondta a The Sun című brit bulvárlapnak.

A világsztár hirtelen bekövetkezett halálát követően Jackson környezete rögtön cáfolta, hogy az énekes gyenge és beteg lett volna.

Michael Jackson utolsó otthona emlékhely lesz

A Holmby Hills negyedben fekvő fényűző lakóház jelenleg Audigier társának és divatháza főnökének, Hubert Guez-nek a tulajdonában van.

Audigier szóvivője közleményben tudatta csütörtökön, hogy a popsztár néhány hónapja vette bérbe a házat, és a bérlet félév múlva jár le, ami után megvásárolja a házat „azzal a céllal, hogy megőrizze azoknak a drága perceknek az emlékét, amelyeket Michael Jacksonnal töltött".

Laurent Guyot, a divatmogul szóvivője szerint emlékhely nyitva áll majd a nagyközönség, a rajongók előtt.

Jackson, aki havi 100 ezer dollárért bérelte a házat, Audigier-vel terveztette a ruháit, amelyeket a koncertjein adtak volna el.