2024. június 15. 15:00
Magyarország 1
Svájc 3
RheinEnergieStadion I. forduló
2024. június 15. 18:00
Spanyolország 3
Horvátország 0
Olympiastadion I. forduló
2024. június 15. 21:00
Olaszország 2
Albánia 1

Jacko-híradó: Uri Geller üvöltözött a genetikai másolatát óhajtó sztárral

2009.07.15. 13:00 Módosítva: 2009.07.15. 15:47
  • A nap legfontosabb híre, hogy emberölés gyanújában kezdtek nyomozni az orvos után, mert ő adta be az utolsó, halálosnak bizonyuló injekciót. Részleteket itt olvashat.
  • Megkönnyebbülésünkre az exfeleség, Debbie Rowe visszautasította a gyerekeiért felajánlott négymillió dollárt, bár a New York Post még mindig kitart a története mellett.
  • A Los Angeles-i polgármester bejelentette, hogy a város állja a Michael Jackson emlékkoncert rendőrségi és biztosítási költségeit, amiért a rendezvényt szervező AEG Live-nak 1,4 millió dollárt kellene fizetnie.
  • A könyvpiacon közben őrült verseny indult meg az első, igazi és hivatalos Michael Jackson-könyvért, mivel a legutolsót öt éve írták. A világ egyik legfontosabb könyvkiadója, a HarperCollins reméli, hogy három héttel az énekes halála után a polcokon lesz az életrajz. Az eddigi rekordot két kínai tartja, akik 48 óra alatt írták meg az életrajzot. Lady Dianánál nagyobb várakozás kíséri a Jacko-életrajzokat, ez olyan extra bevételt jelent a könyvpiacnak, amivel nem számoltak, úgyhogy most örülnek.
  • Uri Geller üvöltözött Michael Jacksonnal, írja a Blikk. A mentalista sok időt töltött az énekessel, és nagyon megviselte az életvitele. Állítólag az orvosokról kérdezik ki Uri Gellert is, Michael Jackson barátját.
  • Szegény Elizabeth Taylort is kórházba kellett szállítani, többek szerint Jacko halála viselte meg, de valójában nincs összefüggés a kettő között.
  • Napokkal ezelőtti hír, de most láttuk meg, hogy a Mirror Michael Jackson sofőrjére hivatkozva azt állította, hogy az énekes szerette volna elkészíteni genetikai mását, hogy örökké éljen.