Sorban mondja le koncertjeit Elton John

2009.11.01. 17:25

Egymás után mondja le koncertjeit Sir Elton John, akit súlyos, többszörös fertőzéses megbetegedés miatt állítólag kórházban kezelnek. A pop-rock egyik legnagyobb világsztárja már október végi nagy-britanniai és írországi fellépéseit is lemondta: rajongói hiába vártak rá London, Liverpool, Sheffield, Newcastle és Dublin arénáiban.

Honlapján a 62 éves énekes vasárnap közölte, hogy az amerikai Seattle-be és Portlandbe november első és második hetére meghirdetett, Billy Joellel közös koncertjeit sem tudja megtartani, mivel egyszerre szenved súlyos E.coli-, illetve influenzafertőzéstől. A BBC nem hivatalos forrásokból úgy tudja, hogy Sir Eltont egy londoni kórházban kezelik.

A szervezők megpróbálják az európai és az amerikai fellépéseket más időpontra átszervezni, és azt tanácsolják a jegytulajdonosoknak, hogy őrizzék meg belépőjüket, hangsúlyozva, hogy csak "halasztásról" van szó. A meglehetősen feszes tempójú, összesen tizenkét előadásból álló amerikai turné későbbi koncertjeinek időpontjait egyelőre nem módosították.