Eladó a Twilight-ház 600 millió forintért

2009.11.24. 09:20 Módosítva: 2009.11.24. 15:48

Jó hír az Alkonyat vámpírsorozat tehetős rajongóinak: 3,3 millió dollárért eladó az a vancouveri ház, ahol a sorozat eddigi két részének számos jelenetét forgatták.

A házra máris ajánlatok özöne érkezett, elsősorban női rajongók jelezték érdeklődésüket - mondta az illetékes ingatlanügynök. A jelentkezők között komoly érdeklődők is akadnak, a modern építésű házat a sorozat első darabjának bemutatója óta csak Cullen-villaként emlegetik.

Twilight ház
Twilight ház

A forgatás alatt három emeleten öt hálószoba és négy fürdőszoba állt a vámpír Edward Cullent alakító Robert Pattison színész és kollégái rendelkezésére. A luxusvillához medence, halastó és nagy földterület tartozik, amelyen patak folyik át.

A mozikban múlt hét vége óta vetített második rész, az Alkonyat - Újhold a bevételeket tekintve máris új rekordot ért el a mozi pénztáraknál. Csak az első nap 26,3 millió dollárt hozott, ezzel pedig letaszította Harry Pottert a trónról. A varázslótanonc történeteinek hatodik részéből, a Harry Potter és a Félvér herceg című darabból készült film 22,2 milliót keresett azonnal.