Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Találtak még Jimi Hendrix-dalokat

2010.01.13. 16:50
Új lemez jelenik meg Jimi Hendrix eddig kiadatlan felvételeiből márciusban, csaknem negyven évvel a rocklegenda halála után.

A Valleys of Neptune címet viselő 60 perces album, amely március 9-én kerül forgalomba, tizenkét annak idején teljesen elkészült stúdiófelvételt tartalmaz - jelentette be közleményében a zenész egykori együttesének nevét viselő Experience Hendrix vállalat, amelynek élén a néhai gitáros testvére, Janie Hendrix áll.

A felvételek az Electric Ladyland című lemez 1968 októberi kiadását követő két évben készültek, amíg Hendrix 1970-ben meg nem nyitotta saját, Electric Lady Studios elnevezésű zenei műhelyét.

Az album producere Janie Hendrix, John McDermott és Eddie Kramer volt. A legendás rocksztár 27 esztendős korában, 1970 szeptemberében hunyt el.