Az HBO 100 százalékos tulajdonába került az HBO Central Europe

2010.01.29. 12:15

A Home Box Office Inc., a Time Warner Inc. leányvállalata 100 százalékos tulajdonjogot szerzett közép-európai vegyesvállalatában, az HBO Central Europe-ban, ami korábban az HBO, a Sony Pictures Entertainment és a The Walt Disney Company közös tulajdonában állt. „Az elmúlt néhány évben – addigi kisebbségi tulajdonosi pozícióját felváltva – az HBO többségi tulajdont szerzett valamennyi nemzetközi érdekeltségében” – nyilatkozta Simon Sutton, a Nemzetközi Műsorterjesztési Divízió elnöke. „Hisszük, hogy az HBO Asia, az HBO India, az HBO Latin America és most már az HBO Central Europe is elég erős és jól pozícionált piaci szereplők ahhoz, hogy a bővülő piac nyújtotta lehetőségekből profitáljanak.” Az HBO közép-európai előfizetői továbbra is a legújabb kasszasikereket nézhetik. Emellett az HBO díjnyertes saját gyártású műsorai és az HBO Central Europe országainak lokális saját gyártású produkciói szintén helyet kapnak a műsorkínálatban.

Az HBO, az HBO HD 2008 óta van jelen a térségben – és a Cinemax csatornák kínálata mellett az HBO Central Europe multiplex csatornákat is szolgáltat a régióban: HBO2, HBO Comedy és Cinemax2. Az HBO SVOD szolgáltatása, vagyis az HBO Digital szintén elérhető a térség számos országában. Az HBO Central Europe a régió 12 országában működteti a csatornáit: Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Románia, Bulgária, Szlovénia, Horvátország, Moldova, Montenegró, Szerbia és Macedónia.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek