Nem bírt el Farkassal a meztelen kémnő

2009.05.05. 09:26
Itthon is tarolt az X-Men kezdetek, még Julia Roberts és Clive Owen legújabb titkosügynökös filmje is csak a harmadik tudott lenni a nagy mutánsőrületben. A Gran Torino, és Kate Winslet Oscar-díjas Felolvasója már kiszorult a Top 10-ből.

Amerikába után nálunk is az X-Men kezdetek: Farkas volt a hétvége legnépszerűbb filmje 36 ezer nézővel a toplistán. A tehenek és cowboyok közé száműzött Hannah Montanát feleennyien: 18 159-en látták. A mutánsoknál jóval gyengébben 14 925 nézővel startolt a hét a másik új filmje, a Kettős játék. Ebben Julia Roberts és Clive Owen rivális titkosügynökök, akik csak az ágyban hajlandóak fegyverszünetet kötni.

Béketárgyalás a hálószobában (Kettős játék)
Béketárgyalás a hálószobában (Kettős játék)

7 463 nézővel negyedik lett az év vőfélykeresős vígjátéka, a Spancserek, aminek a címét kritikusunk legszívesebben Ciki, ha cuki a cimbire változtatta volna. A Szörnyek az űrlények ellen 3D-t 7 457-en látták, a negyedik Halálos iramban jó női és verdái 5 314 autóbuzit hoztak lázba.

Az előző hét harmadik premierfilmje, az Isten hozott az Isten háta mögött című postásvígjáték 5 136 nézővel hetedik lett. Franciaországban azért jobban szerették, mert ez az eddigi legdrágább, és legnépszerűbb hazai gyártású filmjük.

4 598-an csorgatták a nyálukat az Álom.net pomponlányaira (vagy Rékasi Károlyra?), 4 297-en látták a horgászok közé keveredő Renée Zellwegert a Miért éppen Minnesotában. 3 001 nézővel utolsó az Egy boltkóros naplója, Borat vásárlásfüggő nőjével, Isla Fisherrel.