Tüdőgyulladásban halt meg Brittany Murphy

2010.02.04. 21:15 Módosítva: 2010.02.04. 21:23
A halottkém jelentése szerint Brittany Murphy halálát tüdőgyulladás és gyógyszertúladagolás okozta, állapotán vashiányos vérszegénysége is sokat rontott. Egyes források szerint ha időben kórházba megy, életben maradhatott volna.

Tüdőgyulladásban hunyt el Brittany Murphy, de a színésznő halálában vérszegénység és receptre kapható gyógyszerek is közrejátszottak, derült ki a halottkém csütörtökön közzétett jelentéséből.

A halál elsődleges oka fertőző tüdőgyulladás volt, amelyhez vashiányos vérszegénység és kiterjedt gyógyszermérgezés járult. A 32 évesen, 2009. december 20-án elhunyt színésznő halálát véletlen balesetből származó halálesetnek nyilvánították.

A halottkémi hivatal szóvivője nem akart részletesebb felvilágosítást adni arról, hogy pontosan milyen gyógyszerekről van szó, mindössze annyit árult el, hogy mindegyik receptre kiváltható. További részletek csak hetek múlva, a teljes jelentés elkészültével lesznek elérhetők.

A TMZ forrásai szerint Murphy halála elkerülhető lett volna, azonban a színésznő tüdőgyulladásával nem került időben kórházba. A források szerint valójában az otthon, orvosi felügyelet nélkül használt gyógyszerek terhelték túl a betegséggel küzdő Murphy szervezetét.

A Fiúk az életemből, a Nyolc mérföld és más filmek révén ismertté vált színésznő hollywoodi otthonában esett össze, férje és anyja szerint ugyanakkor nem élt vissza gyógyszerekkel és étkezési zavarai sem voltak. A hozzátartozók szerint a színésznő halála előtt néhány nappal influenzaszerű tüneteket észlelt magán.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport