Depardieu beszólt Juliette Binoche-nak

2010.09.03. 10:37
Depardieu szerint Binoche nem jó színésznő, Binoche szerint viszont csak féltékeny. Az angol és az osztrák médiában üzengetnek egymásnak.

A nyilvánosság előtt üzenget egymásnak a franciák két színészóriása, Juliette Binoche és Gérard Depardieu. Depardieu nemrégiben egy interjúban kétségbe vonta kolléganője színészi kvalitásait. A világhírű színésznő a brit sajtón keresztül üzent vissza a 61 éves színésznek.

000T TRPar3428194

Binoche szerint Depardieu talán féltékeny, vagy provokálva érzi magát a színésznő legújabb, Certified Copy című filmjétől. "Tudom, hogy néhány férfinak gondjai vannak a filmmel, mert túl sok teret ad a nőknek" - mondta az Empire magazinnak adott videointerjúban. Megjegyezte, Depardieu talán úgy érzi, megsértették férfiasságában.

A színész a Profil című osztrák hetilapnak adott interjújában azt mondta: "Apropó, Juliette Binoche: kérem, magyarázza el, mi ennek a színésznőnek a titka. Jó lenne tudni, miért tartják olyan nagyra oly sok éve. Semmi nincs benne! Semmi!" Depardieu szerint ugyanakkor Isabelle Adjani például fantasztikus. "Vagy Fanny Ardant: óriási, végtelenül lenyűgöző" - fogalmazott.

A 46 éves Binoche a BBC brit közszolgálati adónak az ügyről elmondta, nem ismeri a színészt, és nem tudja, mivel ártott neki.