Bernát, Felícia
EUR 383,44 Ft
USD 362,53 Ft
8 °C
30 °C

Daniel Craig vállalt még két Bond-filmet

2012.11.18. 16:51 Módosítva: 2012.11.18. 16:51
Minden idők legjobban fizetett 007-es ügynöke lesz Daniel Craig, aki vasárnapi londoni lapértesülés szerint több mint 50 millió dollárért (11 milliárd forintért) vállalta el két további James Bond-film főszerepét.

A The Sunday Times című tekintélyes vasárnapi brit konzervatív lap beszámolója szerint a következő Bond-epizódok 2014 őszén, illetve 2016-ban kerülhetnek a mozikba.

A szerződés olyan hollywoodi sztárokkal emeli egy javadalmazási kategóriába a brit színészt, mint Tom Cruise vagy Leonardo DiCaprio.

Craignek a két új megbízás komoly fizetésemelést is jelent, hiszen eddigi Bond-alakításai közül a 2006-ban bemutatott Casino Royale című epizódért alig 3 millió dollárt, a két évvel későbbi Quantum csendje után 7 millió dollárt, a néhány hete bemutatott legújabb - a szakavatott kritikusok által az eddigi legjobb Bond-filmnek kikiáltott - Skyfall főszerepéért pedig 17 millió dollárt kapott.

Daniel Craig - a félig magyar származású Rachel Weisz Oscar-díjas brit színésznő férje - a széles szakmai közvélemény szerint a legjobb James Bond a rettenthetetlen ügynök első megszemélyesítője, Sean Connery óta. A 44 esztendős Craig még nem is élt, amikor a Connery-féle első Bond éppen fél évszázada megjelent a filmvásznon az akkor 36, most 86 esztendős II. Erzsébet királynő szolgálatában.

Az őfelsége leghíresebb titkosügynökének legújabb kalandjait megörökítő Skyfall az előzetes várakozások szerint az első olyan Bond-film lesz, amelynek bevételei meghaladják a mágikus egymilliárd dolláros határt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek