Aniston perel a melle miatt

2007.02.22. 16:24
A Universal perbe fogta Perez Hilton internetes bulvársajtóst, aki weboldalára feltette Jennifer Aniston Szakíts ha bírsz című filmjének forgatásáról megszerzett félmeztelen fotóját.

A 38 éves Anistonről készült topless képet a Szakíts, ha bírsz című amerikai romantikus vígjátékának utómunkálatai során lopták el, és másolták le.

Az említett jelenet annak a - filmben is szereplő - résznek a bővebb verzója, amiben az Aniston alakította főszereplő a Kojak-fazonigazításon átesett puncijával vonul végig a lakásban, hogy visszahódítsa barátját. A toplesses változatot nem használták fel a filmben, ami eddig így is több, mint 118 millió dollárt (22,6 milliárd forintot) termelt.


A kapcsolodó jelenet

A filmstúdió a kép további terjesztésének letiltását és a jogvédett anyag lefoglalását követeli a 28 éves Hiltontól, aki "Hollywood leggyűlöltebb honlapjaként" hirdeti az oldalát.

Tavaly Anistonnak már volt egy hasonló kellemetlensége: Peter Brandt hírességfotós 274 méterről teleobjektív-végre kapta, amint házában félmeztelenül sétált, ezért decemberben beperelte a fotóst, majd "bizalmasan és baráti módon" rendezték az ügyet.