Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Aniston perel a melle miatt

2007.02.22. 16:24
A Universal perbe fogta Perez Hilton internetes bulvársajtóst, aki weboldalára feltette Jennifer Aniston Szakíts ha bírsz című filmjének forgatásáról megszerzett félmeztelen fotóját.

A 38 éves Anistonről készült topless képet a Szakíts, ha bírsz című amerikai romantikus vígjátékának utómunkálatai során lopták el, és másolták le.

Az említett jelenet annak a - filmben is szereplő - résznek a bővebb verzója, amiben az Aniston alakította főszereplő a Kojak-fazonigazításon átesett puncijával vonul végig a lakásban, hogy visszahódítsa barátját. A toplesses változatot nem használták fel a filmben, ami eddig így is több, mint 118 millió dollárt (22,6 milliárd forintot) termelt.


A kapcsolodó jelenet

A filmstúdió a kép további terjesztésének letiltását és a jogvédett anyag lefoglalását követeli a 28 éves Hiltontól, aki "Hollywood leggyűlöltebb honlapjaként" hirdeti az oldalát.

Tavaly Anistonnak már volt egy hasonló kellemetlensége: Peter Brandt hírességfotós 274 méterről teleobjektív-végre kapta, amint házában félmeztelenül sétált, ezért decemberben beperelte a fotóst, majd "bizalmasan és baráti módon" rendezték az ügyet.