Szilvia
5 °C
16 °C

Ikrek lesznek a Bond-lányok

2007.05.18. 09:37
Az egyéves koruk óta színészetből élő Olsen-ikrek lesznek az új Bond-lányok a Bond 22-ben a kiszivárogtatott információk szerint.

Hollywood legismertebb ikerpárja, a gyerekszínészként feltűnt, jelenleg húszéves Mary-Kate és Ashley Olsen kapja a Bond-lányok szerepét, állítja a Janet Charlton's Hollywood celeblap. Az utóbbi években drog- és anorexiaproblémákkal küzdő Mary-Kate és testvére az első ikrek lennének a titkosügynök életében.

Még nem írták alá a szerződést, de hollywoodi pletykák szerint a producerek már belementek abba a kikötésükbe is, hogy az ikreknek ne kelljen meztelenkedniük, se szexjelenetben részt venniük. A tervek szerint az Olsen-lányok segítenének Daniel Craignek, hogy legyőzze a Vészhelyzet Dr. Kovacsát alakító Goran Visnjicet, aki a stáblistán még nem végleges szereplőként szerepel.


Ursula Andress testében a lányok.
Forrás: janetcharltonshollywood.com

Az ikrek egész életüket a kamerák előtt élték, mivel még kisbabaként kerültek be a nálunk Bír-lak címmel futó sorozatba, amiben 1987-től egészen 1995-ig szerepeltek. Ezért a sorozatért kapták meg a "Legjobb 3 év alatti színész"-nek járó díjat. Hollywood megérezte a bennük rejlő lehetőségeket, ezért több gyerek- és ifjúsági filmben szerepeltették őket. Az utóbbi években főleg botrányaikról lehet hallani, és arról, hogy megplasztikáztatnák az orrukat, illetve, hogy a szereplésből összegyűlt nagy vagyonukat producerként költik.

A 22. Bond-epizódot a Risico című novellából készítik, ami az 1960-as For Your Eyes Only kötetben jelent meg. A filmet Roger Mitchell rendezi, az alaptörténetet és néhány karaktert már felhasználtak az 1981-es For Your Eyes Onlyban, amit nálunk Szigorúan bizalmas címen mutattak be. A Roger Moore alakította James Bondot egy szupertitikos high-tech eszköz visszaszerzésére küldik, ami a britek egyik hajója elsüllyedésekor kerül egy görög sziget környékére. Az ATAC nevű csodafegyvert az oroszok is meg akarják szerezni. A 22. Bond-filmet 2008. májusában szeretnék bemutatni, száz évvel azután, hogy Ian Fleming megszületett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?