Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A kazah riporter visszatér

2007.02.09. 12:03
Először kihirdették, majd cáfolták a Borat 2-t, miután a gyártó stúdió egyik vezetője örömmel jelentette, hogy Sacha Baron Cohen aláírt a Borat folytatásához.

"Cohen visszatér, és megcsinálja a Borat második részét" - nyilatkozta egy interjúban Rupert Murdoch, a News Corp. vezetője csütörtök délután, majd lelkendezve hozzátette: "Háromszor láttam és pokolian jól szórakoztam. Nem hiszem, hogy rombolná a kultúránkat." Néhány órával később viszont a stúdió szóvivője kényszerült magyarázkodni, mert ezek csupán előzetes tárgyalások voltak.

"Szeretnénk megint Sacha Baron Cohennel dolgozni, és már leültünk beszélni a folytatásról, de ezek csak előzetes puhatólózások voltak" - nyilatkozta Chris Petrikin, a News. Corp. szóvivője. A Borat 248 millió dollárt hozott vilászerte, megkapta a legjobb komikus Golden Globe-Oscarra jelölték a forgatókönyve miatt. Ez már önmagában elég ahhoz, hogy elkészítsék a folytatását.


Mielőtt túlságosan beleélnék magukat a Borat-rajongók a folytatásba, a 20th Century Fox tisztázni akar néhány félreértést. A 20th Century Fox tulajdonában van a Borat 2. joga. Ezzel szemben Cohen másik alteregója, a meleg osztrák divatguru, Bruno megfilmesítési jogát az Universal Pictures vásárolta meg novemberben 42,5 millió dollárért.

Cohen a sajtónak egyébként azt mondta, hogy Borat népszerűsége és ismertsége miatt túlságosan nehéz egy hasonló filmet csinálni, pedig a stúdió ezt szeretné.

A Hollywood Reporter értesülései szerint a Brunót 2008-ban tervezik bemutatni.