Jenő
-3 °C
6 °C

Csak 166-an látták Mucsit, a roma zsarut

2008.09.22. 18:24
Kate Hudsont viszont imádják a budapestiek, A spanom csaja 10 273 nézővel lett első a hétvégi nézettségi toplistán. Dettre Gábor Tablóra keresztelt filmje nagyon gyengén startolt.

10 273 nézővel lett első a nézettségi toplistán A spanom csaja című, szerelmi háromszögre épülő film. A budapestiek úgy tűnik, imádják Kate Hudson filmjeit, pedig a külföldi kritikusok ugyanúgy lehúzták A spanom csaját, mint korábban a Bolondok aranya című kalandfilmjét (ami áprilisban 11 600-an nézővel lett első Budapesten). Azért ezek a nézőszámok nem olyan magasak szerencsére, ráadásul A spanom csaja is ijesztő film, valahol Goldie Hawn-mozik találkoznak a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt-tal. Ráadásul a történet szerint örökké borostás rosszarcú Dane Cook kapja el spanja az Amerika pités Jason Biggs plátói szerelmét, ami nem annyira bíztató.

A több, mint két hónapja vetített Mamma Miát még mindig 9 189 látták, a Trópusi vihar támadott poénjaira 8 740-en voltak kíváncsiak.

Dane Cook elkapta a spanja (Jason Biggs) csaját

A negatív külföldi kritikák ellenére is jól teljesített itthon A klónok háborúja rajzfilm, 7 774 nézővel negyedik lett a fővárosi toplistán. A 3D-filmek párharcát az Utazás a Föld középpontja felé nyerte: ezt 4 333-en látták, a Galapagos 3D-t 2 941-en (bár a térhatású verziót Budapesten csak a Corvin és a Westend vetítette). Még mindig váltanak jegyet A sötét lovag Batman-filmre (ezúttal 2 577-en), a Wall-E-re (1976 néző), és az Egyiptom helyett Kínában játszódó Múmia 3-ra is (1 961 néző).

A 40 éves szűzből és az Office-sorozatból ismert faarcú komikus, Steve Carell filmjére, a Dan és a szerelemre is 1 945-en ültek be csütörtöktől vasárnapig.

Dettre Gábor új filmjét, a Tablót összesen 166-an látták, amivel csak 33. lett. Pedig olyan színészek szerepelnek benne mint Mucsi Zoltán, Molnár Piroska, Csuja Imre és Györgyi Anna, és az Index is vagy három olvasott cikkben harangozta be.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?