Csak 166-an látták Mucsit, a roma zsarut

2008.09.22. 18:24
Kate Hudsont viszont imádják a budapestiek, A spanom csaja 10 273 nézővel lett első a hétvégi nézettségi toplistán. Dettre Gábor Tablóra keresztelt filmje nagyon gyengén startolt.

10 273 nézővel lett első a nézettségi toplistán A spanom csaja című, szerelmi háromszögre épülő film. A budapestiek úgy tűnik, imádják Kate Hudson filmjeit, pedig a külföldi kritikusok ugyanúgy lehúzták A spanom csaját, mint korábban a Bolondok aranya című kalandfilmjét (ami áprilisban 11 600-an nézővel lett első Budapesten). Azért ezek a nézőszámok nem olyan magasak szerencsére, ráadásul A spanom csaja is ijesztő film, valahol Goldie Hawn-mozik találkoznak a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt-tal. Ráadásul a történet szerint örökké borostás rosszarcú Dane Cook kapja el spanja az Amerika pités Jason Biggs plátói szerelmét, ami nem annyira bíztató.

A több, mint két hónapja vetített Mamma Miát még mindig 9 189 látták, a Trópusi vihar támadott poénjaira 8 740-en voltak kíváncsiak.

Dane Cook elkapta a spanja (Jason Biggs) csaját

A negatív külföldi kritikák ellenére is jól teljesített itthon A klónok háborúja rajzfilm, 7 774 nézővel negyedik lett a fővárosi toplistán. A 3D-filmek párharcát az Utazás a Föld középpontja felé nyerte: ezt 4 333-en látták, a Galapagos 3D-t 2 941-en (bár a térhatású verziót Budapesten csak a Corvin és a Westend vetítette). Még mindig váltanak jegyet A sötét lovag Batman-filmre (ezúttal 2 577-en), a Wall-E-re (1976 néző), és az Egyiptom helyett Kínában játszódó Múmia 3-ra is (1 961 néző).

A 40 éves szűzből és az Office-sorozatból ismert faarcú komikus, Steve Carell filmjére, a Dan és a szerelemre is 1 945-en ültek be csütörtöktől vasárnapig.

Dettre Gábor új filmjét, a Tablót összesen 166-an látták, amivel csak 33. lett. Pedig olyan színészek szerepelnek benne mint Mucsi Zoltán, Molnár Piroska, Csuja Imre és Györgyi Anna, és az Index is vagy három olvasott cikkben harangozta be.