Bruce Willis ismét megbukott

2006.04.10. 13:40
A Jégkorszak 2 sikerének köszönhetően a 2006-os filmek összbevétele jelenleg meghaladja a tavalyi év azonos időszakáig elért eredményt. Bruce Willis rontott csak a friss nézettségi statisztikán.
Újabb Bruce Willis-film bukott meg: 7,1 millió dolláros bevételt szedett össze hétvégén a főszereplésével készült Lucky Number Slevin, amiben Willis partnerei Morgan Freeman, Lucy Liu és Ben Kingsley. Willis múltkori filmje, a 16 Blocks is kisebb bukást produkált: az akcióhős századik kiégett nyomozó-karaktere már a március 4-ei nyitásakor is csak 12 millió dollárt ért.

A múlt héten debütáló Jégkorszak 2 viszont meghaladta a 100 millió dolláros bevételt, ami más filmek nézettségét is megdobta, áltagosan 30 százalékkal többen vettek mozijegyet, mint tavaly ilyenkor.

A hétvégi toplista második helyén a The Benchwarmers című baseballkomédia áll 20,5 millióval. A Take the Lead című hip-hopot és szalontáncot ötvöző Antoni Banderas főszereplésével készült zenés film csak 12,8 millióig jutott. Spike Lee bankrablós filmje, A belső ember viszont még mindig a negyedik helyen áll 9 millió fölötti hétvégi, és 66 milliós amerikai összbevétellel.