Mégsem kerül Csisztu a vászonra?

2005.05.14. 13:23
Hajdu Szabolcs Fehér tenyér című filmjében az egykori tornász műsorvezetőre a Blikk értesülése szerint "kommentátori szerepben" lesz szükség. Csisztu Zsuzsa a lapnak elárulta, ebben "hiteles is lenne". A film rendezője és producerei viszont az Indexnek cáfolták a hírt - mint mondták - eszükbe se jutott a szereposztáskor Csisztu.

A Fehér tenyér című életrajzi tornászfilm egy része a 2002-es debreceni tornász-vb-t eleveníti fel, és a felvételeket a Népstadion területén lévő Körcsarnokban készítik júniusban. Ezekhez a jelenetekhez nagynevű tornászokat is szeretnének meghívni Budapestre.

"Hiteles lennék a szerepben"

#alt#
Csisztu Zsuzsa
A Blikk értesülése szerint "nem sportolói minőségben, hanem inkább szakértőként, kommentátori szerepben" Csisztura is gondoltak a film alkotói ennél a résznél.

"Még nem érkezett hozzám felkérés, de örömmel igent mondanék. Azt gondolom, hogy mind a torna, mind a riporteri munka az én világom. Otthonosan mozognék ebben a közegben, ezáltal hiteles lennék a szerepben is" - nyilatkozta a Blikknek Csisztu.

A rendező meggondolná

Az Index megkeresésére azonban Kovács Gábor és Pataki Ágnes, a film producerei, és Hajdu Szabolcs, a film rendezője egyaránt cáfolták, hogy Csisztu eszükbe jutott volna a szereposztáskor. Kovács Gábor például akkor hallott először az ötletről, amikor már olvasta a megjelent hírt, hogy Csisztu szerepel a játékfilmben.

A rendező viszont egy órával később azt mondta az Indexnek: "Végülis nem rossz ötlet. Ha nem erőltetett a szituáció, nem zárom ki ennek a lehetőségét sem".

Csisztu Zsuzsát a mozikban utoljára 2001-ben láthattuk: a Pizzás című filmben alakított tv shop-eladót.

Havas Henrik a dekoltázsa miatt javasolta Csisztut a Mokkába
Csisztu Zsuzsa jövő héttől feltűnik a Mokka című reggeli műsorban Havas Henrik mellett, Liptai Claudia ugyanis ismét szabadságra megy. Havas Henrik, aki a műsorban legutóbb összeveszett Csisztuval a Blikknek elmondta, hogy ő javasolta Csisztut Claudia helyére. "Úgy gondolom, méltó helyettese lesz a művésznőnek. Meggyőződésem, hogy ugyanúgy fog csacsogni, és hasonlóképpen kirakja majd a dekoltázsát" - mondta.