Catherine Zeta-Jones tüzel

2007.06.27. 12:56
Felkerült a netre Catherine Zeta-Jones legújabb filmjének, az Ízlések és pofonoknak a trailere. A színésznő a nagy szerelemben lángra gyullad a konyhában és gyenge idegrendszere miatt hatalmas szelet hússal alázza vendégét.

Az 1996-ban a Ragyogj! című filmért Oscar-díjra jelölt Scott Hicks 28 millió dollárból készítette el Catherine Zeta-Jones főszereplésével a német Mostly Martha című film amerikai változatát. A romantikus komédiát Amerikában 2007. július 27-től, Magyarországon szeptembertől vetítik a mozik.


Forrás: InterCom

A történet szerint egy divatos manhattani étterem konyháját vezeti Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones), mikor megörökli elhunyt nővére Zoe nevű lányát, akit az ügyeletes "nem túl szép, de legalább őszinte" gyerekszínész alakít, a Little Miss Sunshine-ból ismert Abigail Breslin. A Chicagóért Oscar-díjjal jutalmazott színésznő karakterének életét először a kislány kavarja fel, majd az étterem új szakácsa, az áriázó és lazának beállított Nick Palmer, akit a Thank You for Smokingból ismerős Aaron Eckhart alakít.


"Kate-et bosszantja, ha bárkinek nem ízlik az étel vagy bármi, amit főz" - mondta a karakteréről a 22 Bleecker nevű étterem konyhafőnökét alakító Catherine, aki a szerepre készülve beállt dolgozni pár napra a New York-i Fiema Osteria nevű étterembe is. Egyébként színészettel jelenleg nyolcmillió dolláros gázsit keres filmenként.