Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Scarlett Johanssont lefejezik

2006.09.29. 20:46
Scarlett Johansson amerikai színésznő kapta Stuart Mária szerepét a Mary Queen of Scots (Mary, a skótok királynője) című kosztümös filmben, jelentette a Hollywood Reporter.

A 30 millió dolláros költségvetésű film I. Erzsébet, az angolok és Stuart Mária, a skótok királynőjének összetett viszonyáról szól. Scarlett Johansson játssza a skót királynő szerepét. A rendezőt még keresik a filmhez, amit várhatóan 2007. nyarán kezdenek forgatni.


Forgatási szünetben Portmannel
A Queen Mary érdekessége, hogy a producere Johansson édesanyja és egyben menedzsere.

Stuart Máriát egyébként azzal gyanúsították, hogy részt vett egy I. Erzsébet ellen készülő összeesküvésben. Ez utóbbi 1568-tól tizenkilenc éven át tartotta fogságban a skótok királynőjét, s végül 1587-ben lefejeztette.

Johansson mostanában több kosztümös film főszerepét is elvállalta: Mária szerepét a BBC produkciójában, amit VIII. Henrik második feleségéről, Anne Boleynről forgatnak, főszerepben Natalie Portmannel és Eric Banával.

Illetve a Napóleon és Betsy című filmben egy angol lányt alakít.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?