Kulcsár Attila nem akart szerepelni a Kulcsár-filmben

2005.11.16. 10:18
Kulcsár Attila látta, de nem kívánt szerepelni Obersovszky Péternek a K and H-ügyről készült filmjében, a K and H Bank egykori vezető beosztású munkatársa azonban egy másik dokumentumfilmben beszél a K and H-ügyről.
Tényleg hülyének néznek minket? alcímmel kerül mozikba a Kulcsár & Haverok csütörtökön. Obersovszky Péter író-szerkesztő okumentumfilmje Kulcsár Attilának és a brókerügy mellékalakjainak történetével foglalkozik.

A K and H Bank brókercégének milliárdos sikkasztással vádolt egykori üzletág-vezetője elmondta: "megnéztem a filmet, de nem voltam hajlandó benne szerepelni. Semmi közöm a filmhez, a tudtom és beleegyezésem nélkül használták fel hozzá a nevemet". Megjegyezte: egyelőre gondolkodik, vesz-e jogi úton elégtételt ezért.

Obersovszky Péter filmjében ugyan nem kívánt szerepelni, de Dézsy Zoltán készülő dokumentumfilmjében - ami szerinte a valóságról szól - valószínűleg szerepet vállal.

Dézsy Zoltán elmondta: két éve tervezi, hogy elkészíti a közel kétórás dokumentumfilmet, amelynek "Az igazi Kulcsár - a privatizációtól a pártfinanszírozásig" munkacímet adta.