Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lindsay Lohan lehomofóbozta Sarah Palint

2008.09.16. 11:44
Beszállt a Sarah Palin republikánus alelnökjelölt megjelenését követő vitába a huszonkét éves Lindsay Lohan is, akit a tavaly megbukott filmje óta leszbikus kapcsolata miatt tart napirenden a bulvársajtó.

"Nem hiszem el, hogy egy olyan nő akar az Egyesült Államok második számú embere lenni, aki négy éve még tévébemondói karrierre vágyott, és valószínűleg ennél többhöz nem is ért" - támadta Sarah Palin republikánus alelnökjelöltet Lindsay Lohan, akit az a hír bosszantott fel, hogy a templom, ahová Palin is hat évig járt, konferenciát rendezett a melegek "megtérítéséről".

"A nők sokat küzdöttek azért, hogy maguk rendelkezzenek a saját testükkel, és ijesztő azt látni, hogy valaki ezt 2008-ban megtagadja" - folytatta Lohan. Korábban már Pamela Anderson is beszólt Palinnak, Matt Damon meg azt nyilatkozta, hogy Palin alelnöksége olyan lenne, mint egy rossz Disney-film.

A színésznő, aki már vállalja, hogy együtt él Samantha Ronson DJ-vel, a myspace-es blogján szűklátókörű, médiafüggő homofóbnak nevezte Palint. Lohan barátnője nemrég jelentette be, hogy év végére összeházasodnának.

Lohan és Ronson egy szeptemberi divatbemutatón

"Bűn melegnek lenni?" - kérdezte még felháborodottan Lohan a melegtérítő konferencia hírére. Amerikában ugyanis több konzervatív, vallásos csoport ajánlja híveinek a szexuális orientációt megváltoztató terápiát. Orvosi és tudományos körökben viszont az az álláspont, hogy a kezelés káros. (A terápiás melegtáborokat különben a South Park is kiparodizálta a Cartman Sucks című epizódban, és a 99-es Mentsd meg a pom-pomlányt! című vígjáték is ezzel próbálkozott.)