Marozsán Erika Morgan Freemannel forgat

2006.07.25. 18:52
Az Oscar-díjas Robert Benton új filmjében Morgan Freeman, Gregg Kinnear és Selma Blair mellett Marozsán Erika is szerepet kapott, írja a Hollywood Reporter.
A Kramer kontra Kramerért Oscarral díjazott Robert Benton idén augusztusban tér vissza, hogy megkezdje új, Feast of Love című filmje forgatását. 2003-ban készítette utolsó filmjét, a Szégyenfoltot, amiben Anthony Hopkins néger származását próbálja titkolni.


Marozsán Erika
A Feast of Love Charles Baxter regényén alapuló romantikus dráma, mely egy oregoni baráti társaság történetén keresztül mutatja be a szerelmet: pontosabban - ahogy az IMDb adatbázis szinopszis ismertetőjében áll - annak mágikus, misztikus, és esetenként fájdalmas megnyilvánulásait. A forgatókönyvet Allison Burnett, az Ősz New Yorkban szerzője írta.

A film főhősét, a társaságba belecsöppenő Chloét a görög származású Alexa Davalos alakítja. Morgan Freeman és Jane Alexander házaspárt játszanak, a Doktor Szöszi ellenfeleként ismert Selma Blair pedig Gregg Kinnear figurájának exfeleségét játssza.

A 74 éves rendező filmje lesz Marozsán első amerikai szerepe. A Szomorú vasárnap és a Rokonok főszereplője ugyan már szerepelt pár amerikai alkotásban, de ez lesz az első mozija, amit a tengerentúlon forgatnak. Hogy kit alakít a sokszereplős filmben, arról egyelőre nincs hír. A felsoroltak mellett szerepel még Radha Mitchell a Silent Hillből, a 24 sorozatból Stana Katic és Billy Burke, emellett Toby Hemingway és Fred Ward.