A 70 éves Menzelnek lánya született

2008.12.13. 16:38
Megszületett Prágában Jirí Menzel kislánya, miközben a neves rendező éppen Thaiföldön tartózkodik, ahol most mutatják be a legújabb filmjét. Menzel és a harmincéves felesége már nyáron szétköltözött, miután a kapcsolatuk megromlott, írják a cseh bulvárlapok.

"Jirí Menzelnek lánya született. Az Anna Karolína névre keresztelt gyermek és édesanyja egészségesek" - közölték szombaton Prágában. A kislány csütörtökön jött a világra császármetszéssel, testsúlya 3200 gramm, hossza 50 centiméter.

A hetvenéves filmrendező és színész 2004-ben Thaiföldön vette feleségül a nála negyven évvel fiatalabb Olga Kelymanovát. Jelenleg az ázsiai országban tartózkodik az Őfelsége pincére voltam című filmjének ottani bemutatója miatt.

Más is lehet az apa

A prágai bulvársajtó szerint viszont nem biztos, hogy a gyermek édesapja valóban Jirí Menzel. A Blesk című napilap szombaton azt írta, hogy Menzel és felesége már hosszú hónapok óta nem élnek együtt. Valójában ez az igazi oka annak, miért tartózkodik Menzel már jó fél éve szinte állandóan külföldön.

A kislány apja az újság szerint valószínűleg Jaroslav Brabec filmrendező, akivel Olga nyár óta együtt él. A Menzel házaspár megromlott kapcsolatáról a cseh sajtó már legalább egy éve cikkezik, de hosszú hónapokig maga a filmrendező is tagadta ezt. A nyáron azonban Olga a szeretőjéhez költözött, míg Menzel külföldön él, ami a sajtó szerint egyértelmű bizonyítéka házasságuk válságának.

A másik férfi járt a kórházban?

A Blesk azt írta, hogy Brabec azonnal a szülés után meglátogatta Olgát és a kislányt a kórházban, míg Menzel állítólag csak másnap, a lap szerkesztőjétől értesült az újszülöttről. A negyvenes éveiben járó Jaroslav Brabec filmrendezőnek előző házasságából két kislánya van. Felesége Veronika Freimanová, az ismert és népszerű cseh színésznő.