Máris megbukott a Lambert-film

2006.06.14. 18:12
A vb első hete alatti hétvégén látogattak el legkevesebben a magyar mozikba.
Négy film is indult a héten, az Ómen, A harag napja, az Anthony Zimmer és a Változó idők, de meg sem közelítették a negyedik hete tartó A Da Vinci kód ehétvégi magyar teljesítményét, ami újabb 21 ezer nézőt jelentett. 10945 eladott jeggyel az X-Men 3 a második, 8810 nézővel az Ómen című horror-remake a harmadik helyen nyitott. Ez utóbbi kevés azt tekintve, hogy Amerikában minden idők legjobb nyitását produkálta a film június 6-án.

A Jégkorszak 2, az Eltakarítónő és az Anyám nyakán után hetedik lett csak a Christopher Lambert főszereplésével készült, és Magyarországon most debütáló A harag napja. Csak 3170 néző követte a spanyol inkvizíció rejtélyeit Magyarországon. A kosztümös thriller külföldön csak dvd-n indult, így ez eddig a film összteljesítménye is.

Az MI: 3 és az Összekutyulva után francia filmek következnek a listán: a Sophie Marceau-val készült Anthony Zimmert 2178-an nézték meg a magyar mozikban, míg a másik francia filmet, a Catherine Deneuve és Gérard Depardieu szerelmét felelevenítő Változó időket csak 700-an.