'Felszáll az Orion, rajta McLane a parancsnok'
- 2. forduló

2004.11.19. 10:20
McLane kapitány és csapata november 25-től a magyar mozikban is megküzd a varangyokkal. Az Orion űrhajó - A visszatérés premierjéig játsszon az Indexen Orion dvd-kért és Orion ajándékcsomagokért.

Klikk a képre!
Az Orion 7 legénységéről készült 1966-os kultikus, NSZK-s sci-fi sorozatból a német Bavaria Filmstúdió 2003-ban ollózta össze az egészestés moziváltozatot, Az Orion űrhajó - A visszatérést, amit 15 perces, eddig nem látott részlettel és 5.1-es Dolby Digital hanggal egészítettek ki.

A Németországban óriási sikerrel futó, 92 perces film magyar forgalmazásának jogait a Filmmúzeum televízió vásárolta meg. A magyar csatorna tavaly a sorozat mind a hét epizódját nagy sikerrel vetítette, többször is visszatéve a műsorára. A Warner Bros.-t a sorozat magas nézettsége az epizódok dvd-kiadására ösztönözte. Az első három részt tartalmazó lemez november 30-án jelenik meg.

A bemutatóig játsszon Ön is az Index, a Filmmúzeum és a Warner közös játékával, és nyerjen Orion dvd-t, vagy Orion, Motorola, Mini ajándékcsomagot. A második fordulóban az Index körmönfont kérdéseire kell válaszolnia.