Sára, Márió
-6 °C
2 °C

Natalie Portman lesz Indy lánya

2006.07.12. 19:24
A legújabb hírek szerint a Harrison Ford alakította régésznek a film negyedik részében az apját megformáló Sean Connery mellett a lánya is segítségére lesz, írja a Hollywood.com.
Karen Allen Az elveszett frigyláda fosztogatóinak New York-i vetítése után Indiana Jones-fanokkal beszélgetett. Az első Indy-film főszereplője saját munkáival kapcsolatban szűkszavú volt, nem erősítette meg és nem is cáfolta, hogy ismét megjelenik Marion Ravenwoodként, a régész alkesz exbarátnőjeként az Indy 4-ben, viszont elárulta, hogy a 24 éves Natalie Portman neve is felmerült az új rész előmunkálatainál.


Portman és Lucas
A Leon, a profiban 12 évesen feltűnt, majd a Star Warsban ismertté vált színésznő már volt is meghallgatáson George Lucas producernél és a szerződést is megkötötték, jelentette be Allen a találkozón a film rajongóinak. És hogy mindenki értse, hozzátette: "Úgy hallottam, Portman Indy és Marion lánya lesz".

David Koepp egyébként újból nekiugrott a forgatókönyv utolsó változatának, amit már Steven Spielberg, a film rendezője is jóváhagyott. Ami még kiderült eddig: Ausztráliában zajlanak majd az Indy 4 munkálatai, és egy szépségkirálynő is felkerült a stáblistára. Harrison Ford pedig azt nyilatkozta, ha két éven belül összehozzák a projektet, vállalja a szerepet.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!