Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Natalie Portman lesz Indy lánya

2006.07.12. 19:24
A legújabb hírek szerint a Harrison Ford alakította régésznek a film negyedik részében az apját megformáló Sean Connery mellett a lánya is segítségére lesz, írja a Hollywood.com.
Karen Allen Az elveszett frigyláda fosztogatóinak New York-i vetítése után Indiana Jones-fanokkal beszélgetett. Az első Indy-film főszereplője saját munkáival kapcsolatban szűkszavú volt, nem erősítette meg és nem is cáfolta, hogy ismét megjelenik Marion Ravenwoodként, a régész alkesz exbarátnőjeként az Indy 4-ben, viszont elárulta, hogy a 24 éves Natalie Portman neve is felmerült az új rész előmunkálatainál.


Portman és Lucas
A Leon, a profiban 12 évesen feltűnt, majd a Star Warsban ismertté vált színésznő már volt is meghallgatáson George Lucas producernél és a szerződést is megkötötték, jelentette be Allen a találkozón a film rajongóinak. És hogy mindenki értse, hozzátette: "Úgy hallottam, Portman Indy és Marion lánya lesz".

David Koepp egyébként újból nekiugrott a forgatókönyv utolsó változatának, amit már Steven Spielberg, a film rendezője is jóváhagyott. Ami még kiderült eddig: Ausztráliában zajlanak majd az Indy 4 munkálatai, és egy szépségkirálynő is felkerült a stáblistára. Harrison Ford pedig azt nyilatkozta, ha két éven belül összehozzák a projektet, vállalja a szerepet.