Johanssont hívják az új Frank Miller-filmbe

2007.08.17. 14:37
A 22 éves színésznő a Mary Queen of Scots című kosztümös történelmi drámának áll neki, és ma kiderült, melyik két másik mozira szerződtetik.

Scarlett Johansson nemsokára a Mary Queen of Scots az 1550-es évek vérzivataros Angliájának díszleteiben forgat. Jövőre egy sztárokat felvonultató vígjáték (He's Just Not That Into You), 2009-ben Frank Miller első önálló rendezése, a The Spirit szerepel újabb terveiben, adta hírül a Hollywood Reporter.

De kezdjük az elején: Scarlett Johansson alakítja a Mary Queen of Scots-ban Máriát, a francia neveltetést kapott hercegnőt, aki apja tragikus halála után visszatér Skóciába, hogy elfoglalja a trónt. A 2008-as feldolgozást az ausztrál John Curran rendezi, aki hazájában már számos fesztiváldíjat nyert filmjeivel.

A He's Just Not That Into You romantikus vígjáték stábjába Johannson most csatlakozott egy ambiciózus énekesnő szerepével: elcsábít egy nős férfit, és reméli, hogy otthagyja érte feleségét. A film igazi sztárparádét vonultat fel: Jennifer Aniston, Jennifer Conelly, Drew Barrymore és Justin Long (őt legutóbb a Die Hard 4.0-ban láthattuk). A filmet Ken Kwapis rendezi, aki a Majomparádét is jegyezte.

Gőzerővel folynak a tárgyalások arról, hogy Scarlett Johannson megkaphassa Silk N. Floss, a gyönyörű és veszedelmes femme fatale szerepét a Spiritben, Frank Miller készülő képregényfilmjében. Miss Floss elsőre csinos titkárnőnek tűnik, valójában egy hidegvérű gyilkos, a történet szupergonoszának (Samuel L. Jackson) jobbkeze. A film Will Eisner régi képregényklasszikusán, az azonos című The Spiriten alapul.