A szőrös pasik is rávertek Paris Hiltonra

2006.10.02. 15:01
A mozinézők jelentős része csak a minimál erotika miatt fizeti ki a mozijegyet, hogy lássák, hogyan gyilkolták meg a vetkőzése után Paris Hiltont vagy hogy esett az oszlop mellé Jamie Lee Curtis. Ezúttal a movies.com listáját mutatjuk be mindenidők nyolc legjobb vetkőzésével. Kérjük mozirajongó olvasóinkat, írják meg a fórumba, hogy Önök szerint ki vetkőzött a legizgalmasabban és/vagy a legbotrányosabban a magyar filmekben!

Az amerikai lista győztese az angol iparváros hat önjelölt sztriptíztáncosa az Alul semmi című filmből. Ők nem kevesebbet vettek a fejükbe, mint azt, hogy őszinte vetkőzésük alatt mindent megmutatnak magukból, beleértve petyhüdt izmokat, sörhast és tokát, de a lényeget egy rendőrsapkával eltakarják. A második helyre Jamie Lee Curtis került be a Két tűz között című Arnold Scwarzenegger-filmben előadott vetkőzésével. A kaliforniai kormányzó vígjátékos korszakában bámulja a negyvenkörüli Curtis kidolgozott izomzatát, ami a fekete minidressz alól bukkan elő. Mindezt Bíró Icásan mogorva stílusú előadásban.


Klikk!

"You can leave your hat on"- énekelte Joe Cocker whiskey-vel és dohánnyal karcolt hangján a 9 és ½ hétben, miközben Kim Basinger a Mickey Rourke-nak rögtönzött vetkőzésével írta be magát a filmtörténetbe. Később Basinger Oscar-díjat kapott a Szigorúan bizalmasban nyújtott alakításáért, de ebben a filmjében hiába ring csodálatosan a csípője az áttetsző megvilágításban, ezzel itt csak a harmadik.

XXL

Negyedikként Salma Hayek bizonyította, mennyire jó nő, mielőtt bajszos festőt alakított volna a Fridában. Kevin Smith Dogma című katolikus komédiájában pajkos diáklányként veti le azt a csúf iskoladresszt. A Showgirls annak ellenére borzalmasat bukott, hogy minden percben vetkőznek, és hogy az a tanulság, hogy a boldoguláshoz a szereposztó díványokon át vezet az út. Elizabeth Berkley színésznő bebizonyította, nem mindenki lesz sztár Hollywoodban, aki megmutatja testét egy Joe Eszterhas-filmben.

Hatodik helyre az Amerikai Pite került, aminek farokközpontú világában Jason Biggs szabadult meg minden ruhájától. A szüzesség elvesztése fáradságos, megalázó és forró, tanulhatta meg egy felnövekvő generáció a filmből egy életre.


Kattintson!

A futottak még

Az amerikaiaknál Demi Moore klasszikus jelenete a hetedik a Sztriptíz című filmből, amiben a főszereplő Demi Moore teste. Ugye emlékszünk: ahhoz, hogy gyerekét megmentse, Deminek el kellett lejtenie egy táncot a a vazelincowboy (Burt Reynolds) hajóján. A lista végén kullog a Viasztestekben debütáló Paris Hilton. Azért sorzáró, mert nem a klasszikus, neten terjedő pornófilmjét vetítik a mozikban. Hilton ezúttal visszafogottan, egy bugyiban mutatkozik, majd megölik a vásznon.

Több híres sztár vetkőzése kimaradt, így például Julia Roberts testdublőrös szexjelenetei a Micsoda nőben, Liv Tyler - Pinknek is ihletet adó - erotikus autómosása az Érzéki csalódásban vagy a Sakáltanya oszlop körül is csavarodó lányaié.

Magyarok!

A magyar filmek is bővelkednek ruha nélküli színészekben és színésznőkben. A Miniszter félrelépben Dobó Kata még alig szólal meg, de egy buta kilincs lerántja a melltartóját, majd Kamarás Iván kacsint a mellizmaival. Az utóbbi évek egyik legsikeresebb magyar vígjátéka, a Csak szex és más semmi nyitójelenetében Schell Judit ugrál egy szál bugyiban erkélyről-erkélyre az Opera mellett. A híres jelenetek között említhetjük még Pogány Juditot, aki a Csinibabában BKV-ellenőrként veti le a nagymamabugyiját.

Írja meg a fórumba, Önnek mik a legemlékezetesebb vetkőzős jelenetei a magyar filmtörténelemből, hogy aztán együtt rangsorolhassunk! (Filmcímet is kérünk, sőt, ha tehetik, ne csak leírást, hanem képet, vagy screenshotot is küldjenek.)