Haláldögös csajok lábfetisisztáknak

2007.05.31. 20:39
Azt, hogy Quentin Tarantino szereti a jócsajokat (ki nem?) eddig is tudtuk, Uma Thurman, Lucy Liu, vagy Daryl Hannah nem egyszer szerepelt a nemzetközi pinamagazinok által oly kedvelt "ki a legjobb bőr?" listáján az elmúlt években - na jó, Hannah utoljára talán a kilencvenes évek elején, de akkor is -, így azon sem kell csodálkozni, hogy az egy képkockára jutó dögös csajok aránya a Halálbiztos esetében is meglehetősen magas.

Az már megszokott, hogy ismeretlenebb arcok is feltűnnek a filmjeiben (az őrült babysitter-ikreket játszó Avellan testvérek például), mint ahogyan azon sem lehet csodálkozni különösebben, hogy a mai hollywoodi trendnek megfelelően Quentin is tévésorozatos színésznőket jelölt a kezdőcsapatba.


Rose McGowan

Rose McGowan kisasszonyt a Bűbájos boszorkák című tévésorozatból ismerhetjük, ahol 112 epizódban alakította a kissé frusztrált boszi csajt, jó kis szűk pulóverekben, és meglehetősen kurvás sminkkel - talán pont ez keltette fel a mostanában már csak vásári bohócra hajazó egykori sokk-rocker, Marylin Manson érdeklődését is iránta, akinek az oldalán egyszer egy olyan ruhában jelent meg, amiből konkrétan kilógott a fél melle. Szeretjük azt a képet.

Vanessa Ferlito, akit meglehetősen vastagra szilikonozott szája miatt csak mint a "szegény ember Angelina Jolie-ja" emlegetnek tévés berkekben, a 24 című sorozatban alakított maradandót, mint a rezidens rosszember kissé kurvás barátnője, de 27 epizód erejéig a New York-i helyszínelők stábjában is feltűnt. Neki két arckifejezését ismerjük, a nagyon dühösen dugni/ölni akarót, szakértők szerint a különbség az ajkak biggyesztésében rejlik.


Tracie Thoms

Sydney Tamiia Poitier olyan hátszéllel indul, amit nem nagyon lehet űberelni (tessék csak letakarni a középső keresztnevet! ugye?), ráadásul kedves és szép is. Őt a Joan of Arcadia című sorozatból ismerik a függők, de hamarosan a magyar nézők is láthatják majd a Viasat3 műsorán futó Veronica Mars című vicces sorozatban. Róla azt érdemes tudni, hogy 2001-ben benne volt a világ legszebb 50 emberében a People magazin szerint.

Tracie Thoms a Döglött akták című nyomozós sorozat egyik főszereplőjeként lehet ismerős, ő az az afroamerikai nyomozó, aki a politikai korrektség miatt benne kell, hogy legyen a stábban. Ő annyira nem jó csaj, de mivel Rosario Dawson barátnője, könnyebben jut faszihoz a szórakozóhelyeken (lásd még: jónő barátnőnk lepattanó manusainak felszedése).


Rosario Dawson

Mary Elizabeth Winsteadre először a hülye frizura miatt fogunk emlékezni, mert a frufruját olyan Illés Bélás vonalzóval igazították fazonra ügyes kezek, de aztán az is beugorhat, hogy milyen jó kis csaj volt az ótvarosan nagyot bukó Wolf Lake című természetfelettis tv-sorozatban, amit az imdb.com szerint 2002-ben nálunk is bemutattak. 97. helyen rangsorolták Maxim idei jónő szavazásán, szerintünk ilyen dekoltázzsal mindenképpen benne van az első ötvenben.

A végére hagytuk Rosario Dawsont, akiben az ír/kubai/indián/afrikai vér úgy keveredik, hogy azt kitalálni sem lehetne jobban, valaki megírhatná, hogy a Nagy Sándorban látott kúpszerű csöcsökért melyik vérvonal felelős. Ő a lista kakukktojása, hiszen egy fia tévészerepe sincs, ezzel szemben már 16 évesen dugták a Kids című filmben. A Sin Cityben is szerettük, nem kicsit.