Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Christian Bale már az új Batmanre készül

Index
2005.07.15. 12:04
Kapcsolódó cikkek (1)
A Warner Bros. jogászai ezekben a hetekben készítik elő a szerződéseket, hogy a Batman: Kezdődik! (Batman Begins) folytatásához megállapodjanak az első rész szereplőivel. A film az egész világon nagyon gyorsan népszerű lett (Amerikában az első hétvégén majd 47 millió dollár bevételt hozott), és az alkotók szeretnék, ha a győztes csapaton nem kellene változtatniuk - jelentette az IC Press.

Christian Bale
Batman (Christian Bale)

Christian Bale, vagyis maga Batman volt az első, aki aláírta az új szerződést, őt Michael Caine követte: már ő is vállalta, hogy újra felveszi Alfred, a hű komornyik libériáját. Morgan Freeman azt mondta: csak akkor játszik a következő Batmanben is, ha Michael Caine szintén visszatér, így aztán most ő is készen áll az új forgatásra. Egyedül Katie Holmes szerepe bizonytalan. Bár a képregény szerint ő Batman ellenfeleként kerülne vissza, valószínűleg nélküle készül el a folytatás.

Viszont az első rész vége azt sejteti, hogy a következő ellenség Joker lesz és Jack Nicholson egy nyilatkozatában már utalt rá, hogy esetleg újra eljátszaná egyik kedvenc figuráját. Ebből pedig az következik, hogy a két-három év múlva a mozikba kerülő új film legalább olyan erős szereposztással büszkélkedhet majd, mint a Batman: Kezdődik!

A Batman: Kezdődik! július 14-től megy a magyar mozikban.