Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lindsay Lohan beindítja a Kicsi kocsit

2005.08.01. 12:16
A Kicsi kocsi: tele a tank (Herbie: Fully Loaded) című vígjátékban Lindsay Lohan a jólismert makrancos bogárhátú volánja mögé ül. A színésznő a film népszerűsítése miatt a múlt héten Európában járt - jelentette az IC Press.

Lindsay Lohan

A tizenkilenc éves lányt a világhírű stylist, Rachel Zoe öltözteti (ő gondoskodik pédául Jennifer Garner, Salma Hayek, Kate Hudson és Brittany Murhpy megjelenéséről is), és a divattervező - szakmája szokásaitól eltérően - meg is osztotta a világgal, milyen volt felöltöztetni a színésznőt a turnéra.

"48 órát töltöttünk nagyjából megszakítás nélkül ruhaválogatással: két teljes ruharaktáron keresztülvágtuk magunkat, Lindsay több száz cuccot felpróbált" - meséli a divatszakember. "Végül nyolc vagy tíz hatalmas ládával indult neki az egyhetes útnak, naponta legalább háromszor át fog öltözni. Mostanáig azt hittem, én vagyok a világ legnagyobb divatmániákusa, de ezzel a lánnyal ki kell egyeznem döntetlenben."

A Kicsi kocsi - Tele a tank bemutatója augusztus 25-én lesz.