Olivér
5 °C
8 °C

Orlando Bloom eldobta a kardot

2005.08.10. 12:17
Nagy örömet jelent Orlando Bloom számára, hogy a sok kardozós-partraszállós film után végre egy mai romantikus vígjáték főszereplője lehet - jelentette a UIP-Duna.

Elizabethtown
Bloom és Dunst
az Elizabethtownban

Hegyes fülű tündeherceget játszott a Gyűrűk Ura-trilógiában, aztán jött a Trója és a Mennyei királyság, ahol talpig páncélban, karddal fölszerelve küzdötte végig a történetet. A színész új filmje nagyon más lesz: ez az Elizabethtown, Cameron Crowe rendezése.

Crowe részben önéletrajzi motívumok alapján mesél el egy keserédes történetet egy fiatalemberről, aki úgy érzi, apja halála után válságba jutott az élete, ám találkozik egy lánnyal (Kirsten Dunst), és minden megváltozik.

Bloomnak ezúttal nem kellett kaszkadőrmutatványokat betanulnia, ám nem úszta meg komoly előzetes felkészülés nélkül: le kellett szoknia tősgyökeres brit angoljáról, és magántanár segítségével el kellett sajátítania az általa megformált hős különleges kentucky-i akcentusát.

Az Elizabethtown hazai bemutatója november 3-án lesz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?