Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tarol az amerikai mozikban a meggyantázott szűz

2005.08.31. 22:58
A második héten is az amerikai mozis toplista élén áll a 40 éves szűz (The 40 Year-Old Virgin) című vígjáték. A meglepetésszerű siker titka egyszerű: a kényes témát - egy 40 éves férfi el akarja veszíteni a szüzességét - szellemesen dolgozza fel, miközben azért a durvább poénok sem hiányoznak, de pontosan a helyükön vannak a történetben.

A UIP-Duna híre szerint egy jelenetnél azonban a férfiak mindenképpen fel fognak szisszenni. A főhős, a 40 éves szűz elmegy gyantáztatni az igen szőrös mellét, hogy vonzóbb legyen a vele randizó nők számára. Nos, a gyantázás nem várt eredménnyel zárul... A jelenet bravúrja, hogy a főszereplő, Steve Carrell dublőr nélkül vállalta a tortúrát, így az az ordítás is teljesen valódi, ami a tapaszok levételekor elhagyja a torkát.

A 40 éves szűz hazai bemutató 2005. október 6-án lesz.