Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jól rajtolt a fazonigazítással Aniston

Index
2006.07.04. 13:15
A Szakíts, ha bírsz debütálása felülmúlta a várakozásokat a magyar mozikban. A budapestiekben az idei év negyedik legjobb nyitását produkálta.

A Vince Vaughn és a filmben "Kojak-fazonigazításon túlesett" Jennifer Aniston nevével jegyzett Szakíts, ha bírsz 41 565 nézőt csábított a mozikba, ami Aniston legutóbbi filmjénél a Kisiklottaknál és Vaughn tavalyi komédiájánál, az Ünneprontók ünnepénél is legalább 20-20 ezer nézővel jobb teljesítmény.

A Kebab kapcsolat című német vígjátékot 1 700-an tekintették meg Budapesten, ami egy németországi törökök helyzetét boncolgató függetlenfilmről szintén nem rossz teljesítmény.

A héten érkezik mozikba a Superman visszatér és a két hét múlva bemutatásra kerülő A Karib-tenger kalózai 2 is javíthat a bevételeken, melyek a tavalyinál 1 százalékkal hoztak kevesebb bevételt (142 ezer nézővel volt kevesebb idén).