Judit
3 °C
7 °C

Kristanna Loken nem hájas, csak izmos

2006.07.07. 18:05
A Terminátor 3. gonosz robotnőjeként megismert Kristanna Loken már nem az a törékeny szépség, aki két évvel ezelőtt a Terminátorban volt. "Egyáltalán nem igaz, hogy meghíztam! Amit rajtam látnak, az kizárólag izom, ennek köszönhető, hogy most nem vagyok egy balerina alkat", kommentálta az alakváltozást, majd hozzátette, "míg a Terminátorban vagy A BloodRayne rendezője, Uwe Boll kikötötte, hogy csak akkor csinálhat Kristanna ilyen mutatványokat, ha előtte részt vesz egy kiképzésen, és ezután a film kaszkadőrszakértője is rábólint. "Azt hittem, hogy a magas elvárások miatt Kristanna meggondolja magát, és nem fog hozzá ragaszkodni, hogy ő csinálja a veszélyes jeleneteket, de kellemesen csalódtam benne" - meséli Uwe Boll. "Kardoznia kellett, és több méter magasról ugrania" - sorolja a színésznő feladatait.

Néhány jelenetet leszámítva az összes trükköt Kristanna Loken hajtotta végre. "Uwe mindenesetre elégedett volt velem, olyannyira, hogy szerepet kaptam következő filmjében is" - nyilatkozta a 27 éves színésznő, aki már le is forgatta a Dungeon Siege című fantasyt a német rendezővel, amit előreláthatólag 2007-ben láthatnak a magyar nézők. A BloodRaynet nemrég az Egyesült Arab Emirátusokban vetítették, ahol ötödik heylen álla nézettségi listán, míg Görögországban a nyolcadik helyig jutott. A fantasy thriller Magyarországon július 27-től látható.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?