Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kurt Russell Tarantino új horrorjában szerepel

Index
2006.07.26. 13:44

Quentin Tarantino új horrorfilmjéhez sikerült megnyernie Kurt Russellt, adta hírül a WENN a Ponyvaregény rendezőjeként ismertté vált filmes Comic-Conon tett bejelentését. A Death Proof című film érdekessége, hogy két önálló részból áll össze: az első részét a Sin City alkotója Robert Rodiguez lassan befejezi, míg Tarantino a saját felét augusztusban kezdi el forgatni.

"Mindig Kurt Russell-lel akartam dolgozni, mivel zseniális volt John Carpenter filmjeiben. Sok komoly színész nem tudta volna azt megcsinálni, amit ő"- mondta Tarantino új színészéről. Sokáig úgy nézett ki, hogy a sorozatgyilkos Stuntman Mike szerepét Mickey Rourke alakítja majd, de a válogatás során a jelenleg mozikban futó Poseidon főszereplőjét, Kurt Russellt választották ki. A karakterről Tarantino az nyilatkozta, hogy "Stuntman Mike az egyik legjobb karakter, amit valaha írtam".