A hurrikánról forgatott Spike Lee

Index
2006.08.16. 13:25

Spike Lee dokumentumfilmet készített a Katrina hurrikán pusztításáról, amit hamarosan bemutatnak Amerikában, jelentette a Reuters.

A USA Today megkérdezte a rendezőt, mi volt a Katrina hurrikán tanulsága, mire a következő választ adta: "Ne várd azt, hogy a szövetségi kormányzat segíteni fog neked".

A When the Levees Broke: A Requiem in Four Acts című filmjében bemutatja, hogyan pusztított a Katrina hurrikán New Orleansben. A forgatás során több száz ember beszélt neki a borzalmas élményeikről. A Newsweek a filmről az írta: "az eredmény vitathatatlanul a legfontosabb munkája az utóbbi húsz évben."

A négy órás film eleje New Orleans történelmének különleges egyvelegét adja, amiben a parádékat, a bulikat vágják össze a pusztítás utáni képekkel. A kétszer két órás filmet augusztus 21-én mutatják be az HBO-n.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás