Kendrát nagyon megviselte a házipornója

2010.06.04. 11:33
Megdöntötte az eladási csúcsokat a playmate Kendra Wilkinson május 26-án megjelent, még tinikorában, szilikon nélkül készült szexvideójának, a Kendra Exposednak a teljes 27 perces változata, írja az abc news.

„Nagyon remélem, hogy senki nem úgy tekint majd rám, mint egy pornósztárra, kérem, ne is játsszák le. Én vagyok, a felvételen de mégsem” - nyilatkozta Wilkinson a múlt héten megjelent szexvideójáról, ami a Kendra valóságshow utolsó része után jelent meg. Kendra hozzátette, nagyon nehéz feldolgoznia az esetet. (Az esetre emlékeztető fotók itt láthatóak.)

l 10e51d864c5c717975acfefc9829e8a4

Pedig a főszereplő tudtával rendezték meg a szivárogtatást a Radar Online szerint. Egy videóforgalmazó céget előzött be a Vivid Entertainment megosztó portál. A hírek szerint megállapodtak Hugh Hefner egykori barátnőjével, hogy a bevétel felét ő kapja, később ügyvédjéhez pedig csak azért fordult, mert ő maga akarta kiadni a házipornót.

Sokszor a felvételen szereplő személy tudta vagy akarata ellenére jelenik meg a produkció, ismerte el David Joseph a hasonló filmeket közlő Red Light District cég elnöke. A még mindig nagyon kedvelt One Night in Paris esetében először még tartottak a Hilton családtól, különösen, mikor azt hallották, hogy Donald Trumpot feldúlta a videó, és minden követ megmozgat azért, hogy kivonja a forgalomból.

Kialakult a celebpornó

20 millió dollár bevétellel később Joseph már tudja, hogyan védje le a videókat és sokkal tapasztaltabb a forgalmazásuk terén is, az egyik legprofitképesebb iparággá vált ez az üzlet a pornóbirodalmon belül. Most már gyakran megkeresi egy-egy filmmel egy híresség menedzsere vagy ügynöke, vagy egy barátja, aki lefeküdt az adott celebbel.

Kevin Blatt - aki ügynökként tevékenykedik az iparban, nincs honlapja és nem is forgalmaz dvd-t, csak információkat gyűjt - saját magát a pornó Robin Hoodjának tartja. Olyan kazettákat keres, amiknek nem szabadna a piacra kikerülnie, ezeket megszerzi és jó pénzért visszajuttatja a tulajdonosához. De ezen kívül dolgozik a másik oldal számára is: a Paris Hilton-féle alkotásokkal kereskedik.

Blatt azt mondja, mikor Paris Hilton és Kim Kardashian videója elérhetővé vált, a két nő karrierje teljesen új irányba terelődött. A szexvideók kikerülése otthonról nem véletlen baleset, hanem egy fontos stratégiai lépés a híresség részéről: így újra vissza tud kerülni a rivaldafénybe. Paris, Kardashian, Dustin Diamond, Amy Fisher , a pankrátor Chyna vagy a színész Tom Sizemore újra a középpontba kerültek. Eddig nem fordult elő, hogy valakinek a karrierjére negatívan hatottak volna ezek a művek, a közönség mindig pozitívan reagált rájuk, magyarázta Blatt, aki ki is emeli Chynat. A karrierje eléggé stagnált, de mikor a megnézhették a videóját, újra a címlapokra került, sőt még Howard Stern műsorában is feltűnt.

Chelsea Handler állítja, hogy ő csak a poén kedvéért vette fel, amint éppen lepedőakrobatikázik. Egy showműsorban elmondta, hogy valaki egy millió dollárt ajánlott ezért a felvételét, de ő nem adta. Blatt úgy véli, hogy már csak a videó létezése is ráirányította a reflektort Handlerre.

A Vivid Enterianment tette közzé azt a filmet, amelynek középpontjában Kim Kardashian látható. A cég egyik fejese, Steve Hirsch asztalán minden nap új anyagok fordulnak, folyamatosan keresi a következő nagy dobást. Felajánlottak egy Tiger Woods videót is nekik, de miután nem tudták eldönteni, hogy valóban ő szerepel-e benne, inkább passzolták a lehetőséget.

Néhány celeb néha úgy dönt, hogy pert indít annak érdekében, hogy ne kerüljön nyilvánosságra a tőlük megszerzett videó. Kid Rock és Colin Farrell a filmjük ügyében sikerrel járt a bíróságon. Mindy McCready countryzenésznek ugyanez nem sikerült. Hirsch leszögezi, az énekesnő szerződést írt alá, hogy megcsinálja ezt a filmet, ám később meggondolta magát. A premier után néhány héttel McCreadyt kórházba szállították túladagolás miatt.

Manapság már mindenkinek van kamerája, nem meglepetés tehát, hogy az emberek kísérleteznek vele. Hirsch azonban figyelmeztet, hogy a leforgatott anyagokat el kell zárni, ha nem teszik, akkor könnyen hozzájuk kerülhet.