Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bezár az Anker Klub, BrewDog bár nyílik a helyén

GettyImages-500550864
2018.09.18. 14:26

Számos európai vagy éppen amerikai város után Budapesten is megnyitja saját bárját a BrewDog skót sörfőzde. A BrewDog Budapest ráadásul az Anker Klub helyén nyílik, ami egyúttal azt is jelenti, hogy az Anker végleg bezár. Ami azért is furcsa, mert az Anker Facebook-oldalán még az olvasható, hogy a nyári felújítás után újból kinyitnak, és most sem írnak egyelőre mást.

A hírt a hétvégi KR4FT Sörfesztiválon jelentették be, és a We Love Budapest írta meg. A sörbár még ősszel megnyit, csapolt és üveges sört is árulnak majd; arról egyelőre nincs hír, hogy ételek is lesznek-e. Ez lesz az első BrewDog sörbár Közép-Európában, a legközelebbi Berlinben van.

A BrewDog sörfőzdét 2007-ben alapították a skóciai Ellonban, és 2009-re Anglia legdinamikusabban fejlődő sörfőzdéje lett. Mára több mint ezer alkalmazottal működnek, és világszerte 46 bárt nyitottak.

Borítókép: Brewdog sörfőzde Aberdeen, Egyesült Királyság, Fotó: Bloomberg/Getty Images Hungary