Árpád
-2 °C
4 °C

Digitálisan fújták fel Dobó Kata melleit?

2003.11.10. 16:18
A Maxim című amerikai férfimagazin pikáns fotókat közölt a Hollywoodban haknizó Dobó Katáról, de Photoshop-szakemberek szerint képszerkesztő programokkal módosították a színésznő alakját.
Kattintson a nagyításhoz!
Kattintson a nagyitáshoz!
Az évek óta Hollywoodban élő magyar filmcsillagról közölt pikáns fotókat a Maxim elnevezésű amerikai férfimagazin. A Magyarországon utoljára az Európa Expresszben brillírozó színésznőt egy amerikai országúti motel díszletei közt pózolva, fehérneműben, illetve lepedőbe csavarva fényképezte le az újság fotósa.

Digitális dudák

A Maxim bemutatása szerint egyébként Dobó Kata hazájában szexszimbólum, Hollywoodban pedig oroszos bájával hódít. A képek mellé közölt rövid interjúból pedig kiderül, hogy Kata egy kupica vodkával alapozott a Steven Segallal közös intim jelenetek előtt.

A képek hitelességét azonban kétségbe vonja a Transparent Smoke elnevezésű alternatív hírportál, aminek honlapján egy fürdőszobai fotót elemezve próbálják bizonyítani, hogy az újságban publikált fotókat utólagosan Photoshoppal manipuláltak, hogy a modell mellei még nagyobbnak, dereka pedig még vékonyabbnak tűnjön. A kérdéses kép hátterében ugyanis furcsa a csempék alakja, van olyan panel, ami Dobó Kata mellének alakját követi, míg egyes csempék széle ferde, vagy cikkcakkos. Mindez az újság szakértője és a kialakult vitához hozzászóló olvasók véleménye szerint arra utal, hogy egy ügyetlen képszerkesztő a fotó részeinek torzításával próbálta Dobó Kata alakját az ideális kilencven-hatvan-kilencvenre alakítani.

Segal kedvese

Dobó Kata az Éretlenek című tini-szappanoperában tűnt fel először, de a Miniszter félrelépben nyújtott alakítása révén vált híressé. Miután az Egyesült Államokba távozott, számos hollywoodi filmben vállalt statisztaszerepet. A 15 perc hírnév című Robert De Niro-film stáblistáján még csak vörös hajú lányként tűnik fel, az amerikai-magyar koprodukcióban készülő Amerikai rapszódiában már több mondatos szerepet kap, az óriásit bukó Rollerballban pedig orosz dívát alakít. Első főszerepét az Out for a Kill-ben kapta, ahol Steven Segal feleségeként remekel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?