Színre lép a magyar Szexkommunista Párt

2003.09.29. 08:55
Fitt ötvenes élsportolók szövetnadrág alatt feszülő izmokkal, rem-fázisú szemmozgatással lesik és fotózzák a kivillanó csöcsöket. A bodésorok között hordákba verődött huszonéves fiúk futkosnak izgatottan dedikált ötszázforintos dvd-melléklettel a hónuk alatt. Nyugodt negyvenes párok baráti társasága melegít Sexer-üdítővel az esti orgiához. Balra zsibvásár, jobbra színpad, a kivetítőn seggbekúrnak egy foltoscombú olasz arisztokratát.
Mint minden tisztességes nemzetgazdasági forgalmat bonyolító ágazatnak, a pornóiparnak is megvan a rendes évi összetalálkozása. Jó hazai szokás szerint nemzetközi fesztivál helyett diszkontvásárt rendeznek fröccsöntött péniszekkel és szponzorlogós tangabugyikkal.

Az idei kínálat kábé a szokásos, trendekről nemigen beszélhetünk, a kereskedők elsősorban a klasszikus és olcsó termékeket részesítik előnyben. Sehol egy igazán dizájnos, iMacre hajazó vibrátor, egy kevésbé műanyag gésagolyó vagy egy bukott közel-keleti diktátort formáló szilikonbaba. Igazi kuriózumnak hat ilyen közegben a Smachi szocreál lépegetőre emlékeztető robotizált, mobiltelefonnal is vezérelhető kúrógépe vagy a mikrokamerás megfigyelőrendszerek pultja.

Tripla penetráció

A háromnapos bazár végét jelző Miss és Mr Erotika-választás alkalmával az ideiglenes pornólengyelpiac legjobb alkalmazottai örülhetnek a színpadon valami pitiáner utazási csekknek.

Mindhárom est fénypontján Luxx-sztárok lejtenek egyet a kifutón, így számunkra is elérhető közelségbe kerül Susan Pearl izgató hajzuhataga, Maya Gold segge, Cony Ferrara szilikonmellei és a Michelle Wild pinájából menetrendszerűen előhúzott gyöngysor. Michelle egyébként elhozta a pornókirálynő címet idén, bár ennek vajmi kevés jelentősége van.

Lennél-e svédasztal?

Egyszer azon kapjuk magunkat, hogy észvesztő korhatáros házibuliba invitál három csillámmaszkos fiatal. A koncepció lényege, hogy fognak egy budai luxusvillát (katalógusból medencés házat mutogatnak), ahol a kérdőív alapján (pl: Milyen zenét szeretsz? Szeretnél-e svédasztalt? Lennél-e svédasztal?) kiválasztott hasonló érdeklődésű száz ember fejenként 20 rugóért bebocsátást nyer, aztán különböző elnevezéssel jobbára tömény csoportos vagy páros szexben vehet részt.

A kartonlapra filctollal kanyarított Discreet márkanév, mobiltelefonszám és freemail-cím azonnal zsigeri, gerincen végigfutkosó bizalmat gerjesztett, akárcsak a mellettünk érdeklődőkben. Ide nem jöhetnek be lógóhasú nyugdíjasok, mint a Swingersbe, magyarázza a csaj mosolyogva.

Mit kíván a magyar nemzet?

Kifelé a tömeg a vörös bejáratnál öszpontosul, ahol Magyarország elsőszámú exportcikke, Miss Wild társaságában lehet fotózkodni. Gondolom dugásról nem lehet szó, így kvázi-elszontyolodva indulunk csajommal eperízű síkosítóért, mikor gömbvillámként hasít belénk a szebb jövő reménye, melyet Kaposvári Arnold, más néven a Szexkommunista Párt jegyez.

A szerveződés kezdeti stádiumában járó ellenálló sejttel személyesen már nem sikerül találkozni, ám eszméi magva egy magányos, kivilágítatlan pulton pihen, melyet ezennel szélnek engednénk a világháló rengetegében.

A Szexkommunista Párt programja
"Alapelv: az anyagiak és a pénz helyett a testit, illetve a szexet kell az élet középpontjába állítani.
[...]
A szexualitás csak részben magánügy, a szexuális közfelfogás közügy is. Ebből gyakorlatilag három dolog következik: a szexuális hűség, illetve kisajátítás megszüntetése. Állami örömházak létrehozása, amelyek nappal tartanak nyitva és egy szolgáltatást nyújtanak elfogadható áron, páros és csoportos szeretkezéshez, cigarettázás és italozás nélkül. Harmadszor, szexualitás oktatása és szeretkező rendezvények, melyek a szexuális kultúrát szolgálják.

Az élet anyagi oldalát le kell egyszerűsíteni és a közigazgatásban kerek számokkal kell dolgozni. Anyagilag szerényebbnek kell lennünk és fel kell hagyni azzal, hogy a pénz és az anyagi legyen a központi téma és a fő cél.
[...]
Szeretnénk a bűnügyi és erőszakos filmek nagy részének a beszüntetését, ezenkívül a játéktermek és kaszinók egy részének bezárását. A vegyipar visszaszorítását, főleg az élelmiszeriparban. Továbbá, főleg természetes alapanyagú, enyhe kábítószerek engedélyezését."