Kérjen szebb jövőt az Index Jézuskájától!

2008.12.19. 13:29
Ez az év sok kívánnivalót hagy maga után, de vannak olyanok is, amik talán teljesülni is fognak, ha összefogunk. Az Index Jézuskája ugyanis lehetőséget adott arra, hogy olvasóink kívánjanak valamit valaki másnak, majd a többi olvasó szavazhasson, hogy melyik kívánság valósuljon meg.

Tegye félre pár percre önzőségét, és kívánjon valakinek valamit. Ha már megtette, akkor pedig szavazzon a Jézuskánkhoz befutott kérelmekre, hogy ne csak múló tárgyi javakkal, hanem jó karmával is gazdagodjon az idei karácsonyon.

Kívánjon jobb sorsot az állását elvesztő, kétgyermekes családanyának, műszereket a SOTE koraszülött osztályának, vagy kitartást a sok rákos betegnek, akik most mind a mi szavazatainkra várnak. A beérkezett 9 oldalnyi kívánságból kiválogattuk a legtöbb szavazatot kapottakat, és a Jézuska zsűrije vigaszágon visszahozott pár kérést a listáról, amiket érdekesnek tartott.

A kívánságszavazásra főleg az egészségügy, a magyar mentalitás, gyerekek és állatok témakörében érkeztek kérések. A legtöbb szavazatot kapó kérések nagyon elszomorítóak, de talán megtanítják a jobb sorsúak saját helyzetük értékelésére. Támogassa ön is a top jókívánságokat, szavazzon, de jól gondolja meg, mert egy Indapass-szal csak egy szavazatot adhatnak le!

A teljes kívánságlistát itt böngészheti át!