Kétdiplomás királynő a Balatonon

2003.08.11. 11:09
Egyedi rendszámú Skodában villoghat élete végéig Sándor Orsolya, a Balaton idei szépségkirálynője, hacsak az autó előbb tönkre nem megy, de a MISSB-1 feliratú zománcozott lapot akkor is átszerelheti egy másik járműre. Ismerje meg a három érmes versenyzőt és vesse bele magát a képriportba!
Augusztus 8-án 21 órakor libegett a 16 döntős hajadon a Siófoki Szabadtéri Színpadra, és már akkor tudták, hogy a Sió Miss Balaton 2003 címhez járó koronával - királynőként - csak egyikőjük hagyhatja el a színpadot az este során. A többieknek mindenféle értékes különdíjakkal, holmi második és harmadik helyezésekkel és a mólóig hangzó tapsokkal kell majd vígasztalódniuk.

Alapos felkészülés

A lányok már egy hete készültek arra, hogy szépségükkel megküzdjenek a vadonatúj Skoda Fabiáért, mégis úgy tűnt egyáltalán nem izgulnak - ezt alighanem alapos felkészültségüknek tudhatjuk be. Nem lehetett elsiklani amellett sem, hogy nagyon látványos, pörgős és mégis sokmindent megmutató koreográfiával vonultatták fel bájaikat nyári koktélruhában, fehérneműben, és természetesen fürdőruhában is. Az átöltözések sajnos idén sem a színpadon zajlottak, ezt a feszültséget a szünetekben neves vendégelőadók műsoraival, St. Martinnal, Havasi Balázzsal, és a Princessszel lehetett csillapítani.

Tavalyi királynőnek sem utolsó lenni

Az elfogult zsűritag
Tekintse meg fotóinkat
A középdöntőről megismert - jórészt szponzorokból álló - zsűrit Ungár Anikó művésznő, Sütő Enikő jogász, Besenyei Péter műrepülő világbajnok erősítette meg, hogy valóban a Balaton királynője címre legméltóbb hölgy fejére kerüljön a korona. A zsűriben természetesen helyet kapott Lengyel Andrea is, a tavalyi verseny győztese, aki még idén is a zsűri kedvence, valószínűleg ezért (is) kaphatott két személyes távol-keleti luxusutazást.

A 16 lány mindegyike, névszerint Zita, Szilvia, Eszter, Judit, Zsuzsanna, Dóra, Anna, Virág, Andrea, Edina, Krisztina, Orsolya, Anett, Bianka, Linda és Anna, kapott mobiltelefont ajándékba, ezen kívül változatos különdíjakat osztottak szét közöttük.

Az új királynő és az ő udvarhölgyei

A királynő és két udvarhölgye
A zsűri Zsíros Annát választotta a harmadik helyre - persze kissé jobban hangzik, ha a második udvarhölgy titulust alkalmazzuk. Anna idén érettségizett, és kiderült, hogy matematikusnak fog tanulni (képzavarnak tűnhet, de nem az). Rá többek közt tekintélyes mellméretéről emlékezhetünk a középdöntőről. Annával nagyon kell vigyázni, olyan megigézően tud ránézni az emberre azokkal a kék szemeivel, mintha az elmúlt egy hétben ezt gyakorolta volna.

A királynő első udvarhölgye (azaz a második helyezett) Polgár Krisztina lett, aki 17 éves tanuló, törökszentmiklósi, és tudjuk róla, hogy több különböző helyezést is besöpört idén a szépségversenypiacról. Az ő ajándéka egy amerikai körutazás.

Sándor Orsolya, a 2003-as győztes
Klikk a képre!
Az idei Sió Miss Balaton Szépségverseny győztese pedig az a Sándor Orsolya lett, aki 25 éves budapesti marketing manager és már két diplomával is rendelkezik. Övé lett örökre a vadonatúj, MISSB-1 rendszámú Skoda Fabia, illetve a Siónak köszönhetően egy meglepetés fődíjban részesült a koronázás után: félmillió forint értékű utazási utalványt vehetett át.