Hogy került kalapács alá a két Michelin-csillagos étterem?

A várakozással ellentétben nem egy barbár aktus veszi kezdetét, bár igény volna rá, én például évek óta arra spórolok, hogy a bennem mindig ellenszenvet kiváltó, hamis Fabergé-tojásra emlékeztető Onyx-dizájnt végre szétverhessem. De amikor ott az eszköz, a lehetőség, sőt kifejezetten kérik, akkor megszeppenve lóbálom a kalapácsot.

Szerdán csak az Indexen volt látható az a videó, amely a két Michelin-csillagos Onyx étterem szétveréséről született. A rendkívüli esemény után annak jártunk utána, mi szükség volt kalapácsot ragadni, ráadásul ország-világ szeme előtt.

Niszkács Anna, az étterem egyik tulajdonosa azt mondja, hogy minden átalakulás bontással kezdődik, és ez nem csupán az Onyx küllemének változásában mutatkozik meg, hanem vele együtt változik az azt irányító csapat felépítése, összetétele is. 

Hallgassa meg az erről szóló podcastadásunkat! 

A Pierre kóstolgat! az Index gasztropodcastja, amely hetente jelentkezik új adásokkal.