Olivér
4 °C
8 °C

Depp szerint Amerika hülyét csinál magából

2003.09.04. 10:48
Johnny Depp az Egyesült Államokról tett nyilatkozatában szülőhazáját egy ostoba, agresszív ölebhez hasonlította, és azt mondta, hogy addig nem fog visszaköltözni Amerikába, amíg meg nem változik a politikai helyzet.

A negyven éves színész a német Stern magazinnak arról beszélt, hogy Franciaországban feleségével Vanessa Paradis-zal és két gyermekével sokkal boldogabb, mint hazájában lenne.

"Amerika ostoba, úgy viselkedik, mint egy hülye, agresszív kölyökkutya, ami éles fogaival bárkit megsebez "- mondta Depp.

Depp élesen bírálta George W. Bush kormányát, amiért az kritizálta Franciaország ellenállását az Amerika-vezette iraki háborúval szemben.

"Teljesen el voltam ragadtatva, amikor megtudtam, hogy a French (francia) Fries-ot átkeresztelték Freedom (szabadság) Fries-ra. (Mindkettő hasábburgonyát jelent.) Hogy tudnak felnőtt emberek felelős kormányzati pozíciókban tökéletes hülyét csinálni magukból?"

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?