Árpád
-2 °C
3 °C

Zsíros bítek az A38-on

2003.09.04. 16:38
Az A38-as hajó színes és értékes programokkal örvendezteti meg az elektronikus zene kedvelőit. Csütörtökön este kilenckor kezdődik a Big Kajüt Jam nevű formáció Zsíros bítek című "esti zenéje". A bandát DJ Jansky, Varga Lívius, Qkey és Sultan alkotják, akik jó idő esetén a hajó tetőteraszán, rossz idő esetén a koncertteremben rendezik meg zenei ámokfutásukat.

Szeptember első szombatján a Bladerunnaz szervezésében az angol Renegade Hardware kiadótól Loxy és Ink DJ páros látogat el hozzánk, és teszi fel a lemezeket este tíztől a koncertteremben. A Metalheadztől átigazolt dj-k a jungle új ágának sötétebb vonulatával szórakoztatják a 2800 illetve 3200 Ft-ért megjelenteket. A tetőteraszon DJ Infra Gandhi Deck dependent és vinyl junkie játszik majd.

Másnap, vasárnap a szokásos Sunday Sessions lesz hallható este héttől Palotai és Cadik prezentálásában. A belépés ingyenes.

Legközelebb kedden, 9-én folytatódik az ifjú titánok zenei sorozata, az UpDate Mink, Mantra Porno, ParaRadio Visual DJ Set közreműködésével. A zenés-táncos este tízkor kezdődik a koncertteremben. Érdemes azonban előtte egy órával megjelenni, hiszen bemelegítésképpen DJ Erizo játszik a tetőteraszon.

Jövő pénteken, szeptember 12-én este tíztől a brit Bigga Bush adja a talpalávalót a koncertteremben. Jól sikerült remixek Kruder & Dorfmeisternek, Ella Fitzgeraldnak, Tony Allennek, Ennio Morriconenak. A Rockers Hi-Fi és a Lightning Head projectjei révén elhíresült, pszichedelikus dubjairól és jellegzetes groove-jairól ismert producer és DJ az A38 vendége lesz. A jegyár ezen az estén 2000 Ft lesz.

Szeptember 13-án szombaton kilenckor Local waves címmel folytatódik a hajó rendezvénysorozata, amelynek keretében a Másfél fogja produkálni magát, előttük a Beat Dis, Raster + Amb live act (Chi-rec.) Orrbár: Edi'son lemezlovász két Gramofononból vezeti elő a zenéket.

Szeptember 20-án a hónap koncertjeként beharangozott Szájhős Beatbox Fesztivál lesz, ahol Killa Kela, DJ Skeletrik, MC Diccon, Mango, Ozon, Future, Busa és Polskie lép fel. A Dj Vadim mellett már többedszer hazánkban játszó gyilkos Kela nem csak ritmust hoz és reppel, de szájdobolás közben akár énekel is, zajokat és nagyzenekari témákat gyárt, valamint mesterien utánozza a hangszedő alatt rángatott bakelitlemez üvöltő hangját. A nagy eseményért 2500 Ft-ot kérnek el.

Az A38 Hajó a Petőfi híd budai hídfőjénél, a déli oldalon horgonyoz. Nyitva minden nap de. 11-től hajnali 4-ig.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?