Aliz
6 °C
14 °C

Folytatjákaz Ocean's Eleven című gengszterfilmet

Mozinet
2003.09.05. 14:35
A magyar közönség számára a Bíbor folyókból és a Farkasok szövetségéből is ismerős francia sztár, Vincent Cassel is csatlakozott az Ocean's Twelve, vagyis Ocean´s Eleven - Tripla vagy semmi folytatásának színészgárdájához. Mivel aelső rész forgatásán a legtöbb résztvevő nagyon élvezte a közös munkát, így a legnagyobb nevek máris rábólintottak a második részre.

Az előkészületek korai szakaszában biztos volt, hogy a visszatérők közt üdvözölhetjük George Clooney-t, Brad Pitt-et, Julia Roberts-et, Andy Garcia-t és Bernie Mac-et, viszont a folytatás ötletét korábban a leglelkesebben támogató Matt Damon csak az utolsó pillanatban mondott igent. A filmet természetesen ezúttal is Steven Soderbergh rendezi, akinek a Szemből telibe és a Solaris bukása után sűrgősen szüksége is van egy új sikerre. A történet Rómán, Párizson, Amszterdamon, valamint New Yorkon ível keresztül és három különálló, de egyszerre elkövetendő rablás kivitelezését meséli el.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?